پوتین دستور توسعه نیروی هوافضای روسیه را صادر کرد

سه شنبه 24 ارديبهشت 1398
06:00
پوتین دستور توسعه نیروی هوافضای روسیه را صادر کرد
رئیس جمهور روسیه توسعه نیروی هوافضای این کشور و تشکیل نیروی دفاعی در برابر تسلیحات مافوق صوت را یکی از اولویت‌های نظامی این کشور اعلام کرد.

العالم-اروپا

«ولادمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه روز دوشنبه گفت زمانی که درباره آینده نیروهای مسلح روسیه صحبت می‌شود باید تصمیم آمریکا برای خروج از توافق موشک‌های هسته‌ای میان برد در سال 2019، مد نظر قرار بگیرد.

به گزارش اسپوتنیک، وی همچنین دستور توسعه نیروی هوافضای روسیه و تشکیل نیروی دفاعی در برابر تسلیحات مافوق صوت به عنوان یکی از اولویت‌ها را صادر کرد.

رئیس جمهور روسیه با اشاره به این موضوع که اهمیت نیروی هوافضا در آینده نزدیک افزایش خواهد یافت، گفت:« ما می‌دانیم که قطعا در حال حاضر فقط روسیه دارای تسلیحات مافوق صوت است. اما درک می‌کنیم که کشورهای پیشرو دیر یا زود به چنین تسلیحاتی دست خواهند یافت. برای همه ما بهتر است که این اتفاق برای آنها دیرتر بیفتد.

وی در این سخنرانی به دستاوردهای اخیر نیروی هوافضای روسیه نیز اشاره کرد. تکمیل آزمایش سیستم دفاع هوایی اس-350 ای (ویتیاز) و افزایش ظرفیت موشکی از جمله این دستاوردها بوده است.

0% ...

آخرین اخبار

غریب آبادی در پاسخ به وقاحت آمریکا :کشورهای منطقه باید از عاملان اصلی تجاوز خسارت بگیرند


بیانیه فرمانده قرارگاه حضرت خاتم‌الانبیا(ص) در مورد حمله به رژیم صهیونیستی


حمله اسرائیل به حومه جنوبی بیروت؛ ۲ شهید و ۲۰ زخمی برجای گذاشت


حملی موشکی ایران؛ آژیر خطر در سرزمین های اشغالی به صدا درآمد


گزارشی از قلب تهران: فریاد علیه سکوت جهانی در قبال جنایت مدرسه میناب + فیلم


قلعه‌نویی: فیفا موضوع روادید اعضای تیم ایران را اصلاح کند


گزارش العالم از عملیات ضد صهیونیستی کوخاو يائير که خشم اشغالگران را برانگیخت + فیلم


فرانسه سامانه هوش مصنوعی «آرکادیا» را در رزمایش ناتو آزمایش می‌کند


حسام زیدان خبرنگار مقاومت که جسمش رفت، اما دوربینش باقیست + فیلم


قالیباف:نه به آتش‌بس پایبندند نه به گفتگو باور دارند/دست نیروهای مسلح ما مثل همیشه باز است