یک عضو سابق سیا به اتهام جاسوسی برای چین به 20 سال زندان محکوم شد

شنبه 28 ارديبهشت 1398
06:14
یک عضو سابق سیا به اتهام جاسوسی برای چین به 20 سال زندان محکوم شد یک عضو سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا که به اسناد محرمانه دست داشته است به اتهام جاسوسی برای چین به 20 سال زندان محکوم شد.

العالم-آمریکا

وزارت دادگستری آمریکا روز جمعه خبر داد که یک عضو سابق سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) پس از آنکه اتهام توطئه علیه آمریکا بوسیله انتقال اطلاعات دفاعی به چین علیه وی ثابت شد به 20 سال زندان محکوم گردید.

«کوین پاتریک مالوری» از ایالت ویرجینیا، توسط هیئت منطقه فدرال در ژوئن 2018 به چند فقره اتهام در توطئه از طریق انتقال اطلاعات دفاعی ملی و کمک به دولت خارجی و بیان اظهارات غلط محکوم شد.

وزارت دادگستری اعلام کرد مالوری که 62 سال دارد پست‌های حساس متعددی در سازمان‌های دولتی و پیمانکاران دفاعی داشته است. از جمله پست‌هایی که وی در آن فعالیت داشته افسر محرمانه سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا (سیا) و افسر اطلاعاتی سازمان اطلاعات دفاعی (دیا) بوده است. وی مجوزهای امنیتی بسیار بالایی در اختیار داشته است.

چند روز پیش نیز «چری چان شینگ لی» یکی دیگر از افسران سابق سیا به دلیل جاسوسی برای چین مجرم شناخته شد.«ران راکول هانسن» از افسران سابق سازمان اطلاعات دفاعی نیز در ماه مارس به دلیل جاسوسی و دریافت صدها هزار دلار زمانی که به عنوان یک عامل در پکن فعالیت می‌کرده، مجرم شناخته شد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

توجیه عقب نشینی از تهدید تهران؛ ادعای ترامپ در باره آغاز مذاکرات با ایران روز دوشنبه


تداوم هتک‌حرمت مقدسات مسیحی در قدس توسط شهرک‌نشینان صهیونیست


سناریوی صهیونیستی-آمریکایی برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام با بهرهگیری ازعملیات‌های پرچم دروغین


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان


وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز


تازه‌ترین روایت رسانه‌های آمریکایی از تلفات کشورشان در جنگ با ایران


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی تشدید اختلافات قصد برکناری فرمانده منطقه مرکزی را دارد


کمیته‌های مقاومت فلسطین: جنایات صهیونیست‌ها تلاشی برای تحمیل واقعیت‌ های جدید است


ادامه رایزنی‌ عراقچی با وزیران امور خارجه عربستان و پاکستان


وزیران خارجه ایران و عراق تلفنی گفت وگو کردند