نشست سه جانبه سران عراق، اردن و فلسطین در امان

جمعه 3 خرداد 1398
09:58
نشست سه جانبه سران عراق، اردن و فلسطین در امان دفتر پادشاهی اردن اعلام کرد که نشست سه جانبه‌ای در امان میان پادشاه اردن، رئیس جمهوری عراق و رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین برگزار شد.

العالم- اردن

در این بیانیه آمده است که در این نشست سه جانبه میان عبدالله دوم، پادشاه اردن و برهم صالح، رئیس جمهوری عراق و محمود عباس، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین بر لزوم حمایت از فلسطینی‌ها برای دست‌یابی به حقوق مشروعشان و تشکیل کشور مستقل برای آنها با پایتختی قدس شرقی تاکید شد.

مقامات در این نشست بر اهمیت ادامه هماهنگی و رایزنی در قبال مسائل مختلف که به کشورهای عربی خدمت برساند و امنیت و ثبات در منطقه را تقویت کند، تاکید کرده و خواهان تقویت همکاری‌های مشترک عربی و یکپارچه سازی مواضع برای پشت سر گذاشتن چالش‌ها و بحران‌هایی شدند که امت عربی با آن مواجه است.

در همین حال، رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین نیز از "مواضع تاریخی اردن در قبال مساله فلسطین و قدس و از تلاش‌های بسیار پادشاه این کشور برای دفاع از حقوق مردم فلسطین در تمامی محافل بین المللی" قدردانی کرد.

رئیس جمهوری عراق و رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین پشتر وارد اردن شدند و هر یک از آنها نشست جداگانه‌ای با پادشاه اردن داشتند و سپس نشست سران سه جانبه برگزار شد.

محمود عباس روز دوشنبه گذشته نیز سفری سه روزه به قطر داشت که طی آن با تمیم بن حمد آل ثانی، امیر این کشور در خصوص چالش‌های پیش‌روی مساله فلسطین گفتگو کرد.

این تحرکات در حالی صورت می‌گیرد که اعلام طرح موسوم به معامله قرن از سوی دولت آمریکا نزدیک می‌شود. طرف فلسطینی به شدت مخالف این طرح است و می‌گوید که این طرح مسائل اصلی آرمان فلسطین و در راس آن راهکار تشکیل دو کشور و بازگشت آوارگان و پرونده قدس را نادیده می‌گیرد.

رهبری فلسطین پیشتر اعلام کرد که در نشست اقتصادی که قرار است آمریکا در بحرین برای اجرای گام نخست از معامله قرن برگزار کند، شرکت نخواهد کرد.

ایسنا

0% ...

آخرین اخبار

انفجار دو فروند کشتی نفتکش با عبور از مسیر مین گذاری شده تنگه هرمز


موگرینی: ترامپ باید در مذاکرات با ایران رویکردی منطقی اتخاذ کند


سخنگوی سازمان ملل درباره تجاوز به ایران: حملات به زیرساخت‌های غیرنظامی را محکوم می‌کنیم


وقتی روایت‌ها رنگ می‌بازند... از موشک‌های بازدارنده تا نبرد واقعیت در فضای رسانه‌ای


چرا اسلام به گونه‌ای داوری می‌شود که دیگر ادیان چنین داوری نمی‌شوند؟


شروط ایران بازارهای انرژی را به لرزه درآورد؛ واشنگتن گرفتار پیامدهای بحران خودساخته


هشدار شدیداللحن وزیر دفاع یمن به عربستان


حمله پهپادی به مقر گروه‌های تجزیه طلب در سلیمانیه عراق + فیلم


هشدار جدی نهادهای امدادی درباره شیوع بیماری‌های پوستی در سایه بحران آب در غزه


«باب المندب»؛ اهرم بازدارنده راهبردی