هلاکت تروریست سعودی و عضو برجسته تحریر الشام در سوریه

دوشنبه 6 خرداد 1398
18:56
هلاکت تروریست سعودی و عضو برجسته تحریر الشام در سوریه "المعتصم المدنی" عضو سعودی شورای فتوای گروه تروریستی تحریرالشام در درگیری های شمال غرب استان حماه سوریه کشته شد.

العالم ـ سوریه

رسانه های مخالف سوریه روز دوشنبه اعلام کردند که المعتصم المدنی ملقب به ابومحمد روزگذشته در درگیری های آزادسازی شهرک کفرنبوده در شمال غرب استان حماه کشته شده است.

وی از اعضای برجسته هیات شرعی گروه تروریستی تحریرالشام(جبهه النصره) و در کنار "ابو ولید المطیری" دیگر تروریست سعودی، عضو رابطه المعالی (مجمع شیوخ تروریست سعودی در سوریه) بود.

وی در سال های گذشته در نبردهای استان حلب نیز مشارکت کرده بود.

گروه تروریستی تحریرالشام روز دوشنبه در بیانیه ای هلاکت المدنی در نبردهای شمال غرب استان حماه را تایید کرد.

ارتش و نیروهای مسلح سوریه روزگذشته با بیرون راندن گروه تروریستی تحریرالشام و دیگر تروریست های هم پیمان آن از شهر راهبردی "کفرنبوده" در شمال غرب استان حماه، کنترل این شهر را به دست گرفتند.

در چند روز گذشته و با افزایش نقض آتش بس در استان های حلب، حماه و ادلب توسط تروریست ها، ارتش سوریه و جنگنده های روسی مواضع تروریست ها را در این مناطق زیر آتش سنگین خود گرفته اند.

به گزارش ایرنا،نیروهای سوری از روز شنبه 21 اردیبهشت موفق شدند بخش هایی از شمال و شمال غرب استان حماه و جنوب غرب استان ادلب را از اشغال گروه های تروریستی آزاد کنند.

«ولادیمیر پوتین» و «رجب طیب اردوغان» رؤسای جمهوری روسیه و ترکیه 17 سپتامبر 2018 (26 شهریور 1397) در شهر «سوچی» روسیه درباره ادلب به توافقی دست یافتند که بر اساس آن مقرر شد تا 15 اکتبر (23 مهر 1397) تا عمق 15 تا 20 کیلومتری در خطوط تماس نیروهای دولت سوریه و عناصر مخالف در ادلب، منطقه عاری از سلاح ایجاد شود و مقامات نظامی ترک و روس بر این روند نظارت داشته باشند.

منابع نزدیک به ارتش سوریه می گویند که این توافق به دلیل ناتوانی ترکیه در انجام تعهد خود به طور کامل اجرا نشد و گروه های تروریستی مستمر به نقض این توافق اقدام می کنند و علاوه بر حمله به مواضع ارتش، غیرنظامیان را نیز در مناطق مختلف هدف قرار می دهند.

0% ...

آخرین اخبار

رایزنی تلفنی وزیران خارجه ایران و پاکستان


احضار کاردار رژیم صهیونیستی توسط اسپانیا


عربستان حریم هوایی و پایگاه‌های خود را به روی آمریکا بست


صهیونیست‌ها سامانه هشدار موشکی «شوعال» را غیرفعال کردند


شکار مرکاوای صهیونیست‌ها با پهپادهای انفجاری حزب الله


استقبال روسیه از تصمیم چین برای نادیده گرفتن تحریم‌های جدید ضدایرانی


استاد مطالعات دفاعی انگلیس: ترامپ چاره‌ای جز عقب‌نشینی در برابر ایران ندارد


قالیباف: افتخارات جبهه مقاومت نظیر طوفان الاقصی در تاریخ ماندگار شده است


جهاد اسلامی فلسطین: هدف قرار دادن مبارزان فرار دشمن از اجرای تعهدات آتش‌بس است


حماس: هدف قرار دادن فرزندان رهبران فلسطینی خللی در مقاومت ایجاد نخواهد کرد


پربیننده ترین خبرها

تعلیق پروژه آزادی ترامپ درباره تنگه هرمز یک روز پس از اجرا/ ادعای پیشرفت بزرگ در مسیر توافق با ایران


قرارگاه خاتم‌الانبیا(ص): ایران در روزهای گذشته هیچ عملیاتی علیه کشور امارات انجام نداد


دیدار وزرای خارجه ایران و چین با دستور کار روابط دوجانبه و تحولات منطقه ای


وزارت خارجه با رد ادعاهای ابوظبی: امارات از ادامه هم‌دستی با آمریکا و اسرائیل خودداری کند


اعتراض تهران به سانسور و راهزنی دیجیتال آمریکا/ شبکه اجتماعی ایکس تیک آبی حساب کاربری بقائی را حذف کرد


ادعای وزیر خارجه آمریکا: مرحله تهاجمی جنگ با ايران به پايان رسيده است


سخنگوی حماس: کاهش ورود کمک‌ها به غزه نقض آشکار آتش‌بس است


توصیه یک اندیشکده آمریکایی درباره بازگشت دیپلماسی به تنگه هرمز


ورود ایران به جمع سازندگان رآکتورهای پیشرفته فشاربالا


وزیر خارجه چین: جنگ آمریکا و اسرائیل علیه ایران نامشروع است/ تاکید عراقچی بر حفاظت از منافع مشروع ایران در مذاکرات


کاهش قیمت نفت با عقب نشینی ترامپ از عملیات "پروژه آزادی" تنگه هرمز