گروگان گرفتن نخست وزیر لبنان در ریاض/ موج اعتراض توییتری به اظهارات حریری در حمایت از عربستان و امارات

جمعه 10 خرداد 1398
17:45
گروگان گرفتن نخست وزیر لبنان در ریاض/ موج اعتراض توییتری به اظهارات حریری در حمایت از عربستان و امارات پس از رسوایی ماچرای به گروگان گرفتن سعد حریری نخست وزیر لبنان در سفر رسمی به ریاض طی سال 1396، حالا توییت حمایت آمیز حریری از عربستان و امارات متحده عربی، موج اعتراض کاربران این شبکه اجتماعی را برانگیخته است.

العالم ـ لبنان

حریری در صفحه توییتری خود نوشت: "از نشست سران عربی: حمله به عربستان و امارات را محکوم کرده و همبستگی کامل عربی را خواستاریم. "
وی افزود: تاکید می‌کنیم که لبنان تحت هیچ شرایطی از ارتباط و وابستگی عربی خود دست برنخواهد داشت.
این توییت واکنش بسیاری از کاربران شبکه اجتماعی را به دنبال داشت. بنابر گزارش ایرنا، یکی از آنان نوشت: وابستگی عربی یا عبری؟؟ این نشست (نشست مکه) ننگ و عار است، پیش از اینکه با مهربانی و دلسوزی حملات به عربستان و امارات را محکوم کنی، باید بدانی هر روز در یمن جنایت رخ می‌دهد. چه کسی در معامله قرن حضور دارد، دشمن صهیونیستی که هر روز حریم زمینی و هوایی لبنان را نقض می‌کند. متأسفانه شما و خانواده تان در طول عمرتان دوستدار لبنان نبودید.
یک لبنانی دیگر نیز در پاسخ به توییت حریری نوشت: از بیروت مقاوم کشتار کودکان یمن، قطیف، بحرین، لیبی، سوریه، فلسطین، عراق و لبنان به دست فرزندان شیطان و بنی سعود را محکوم می‌کنیم، کسی که از طرف من صحبت می‌کند به هیچ وجه نماینده ام نیست.
کاربر دیگری نوشته: حملات به عربستان و امارات پاسخ یمنی‌هایی است که شهرهایشان زیر بمباران بوده و زنان و کودکانشان زیر آتش هواپیماهای متجاوزان جان خود را از دست می‌دهند، از یمنی‌ها می‌خواهید به جنایت‌ها و حملاتی که به کشورشان می‌شود، چه پاسخی دهند؟
سعد حریری نخست وزیر لبنان در حالی در نشست سران عربی در ریاض به تعریف و تمجید از عربستان پرداخت که هنوز ماجرای گروگان گرفتن وی در سفر رسمی آبان ماه سال 1396 به ریاض از سوی محمد بن سلمان ولیعهد سعودی و وادار کردن حریری به استعفا از سمت نخست وزیری و رسوایی بین المللی چنین اقدامی از اذهان مردم لبنان و افکار عمومی جهان پاک نشده است.

حریری در این نشست با تعریف و تمجید از عربستان سعودی گفت: همبستگی عربی بُرنده ترین سلاح در دست عرب باقی می‌ماند.
منابع رسمی لبنان پیش تر اعلام کرده بودند حریری در جریان حضور در عربستان سعودی بر مواضع لبنان مبنی بر محکومیت اقدامات تروریستی و توانایی لبنان بر فائق آمدن بر چنین حملاتی که در گذشته در بیروت و مناطق متعددی از لبنان رخ داد، متمرکز خواهد شد.

نشست اضطراری سران اتحادیه عرب روز گذشته (پنجشنبه) با میزبانی عربستان سعودی در مکه برگزار شد. شرکت کنندگان در این نشست با تاکید بر حفظ هوشیاری برای پرهیز از بروز هرگونه درگیری در منطقه و کاهش تنش، بر حفظ صلح و ثبات بر مبنای احترام متقابل تاکید کردند.

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: تبادل پیام‌ها در ارتباط با خاتمه جنگ بین ایران و آمریکا در جریان است


طرح نتانیاهو برای غصب ۷۰ درصد اراضی غزه+فیلم


رایزنی مکرون با رهبران عرب منطقه درباره مذاکرات ایران و آمریکا


شورای امنیت سازمان ملل درباره لبنان تشکیل جلسه می‌دهد


انتقاد نبیه بری از تلاش‌ها برای مقصر جلوه دادن حزب‌الله


عملیات شهادت طلبانه؛ 4 شهرک نشین صهیونیست در کرانه باختری زخمی شدند+ فیلم


شکار MQ-1 تا F-35؛ آسمان منطقه دیگر برای هواپیماهای آمریکایی امن نیست+ فیلم


چرا رژیم صهیونیستی حملات خود به جنوب لبنان را تسریع کرده است؟+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به سه هزار و ۴۱۲ نفر رسید


انتقاد شدید معاون سابق ترامپ از عملکرد دولت فعلی آمریکا