ظریف: مشکوک بودن برای توصیف آنچه که امروز صبح اتفاق افتاده، کفایت نمی‌کند

پنج‌شنبه 23 خرداد 1398
15:07
ظریف: مشکوک بودن برای توصیف آنچه که امروز صبح اتفاق افتاده، کفایت نمی‌کند وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران با مشکوک توصیف کردن حادثه برای نفتکش‌های مرتبط با ژاپن در خلیج عمان، گفت اجرای طرح ایران برای مجمع گفت‌وگوهای منطقه‌ای امری ضروری است.

العالم - ایران / سیاسی

«محمد جواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران حادثه امروز (پنجشنبه) برای دو نفتکش در خلیج عمان را مشکوک توصیف کرد.

ظریف در صفحه شخصی توئیتر خود نوشت: «در حالی که آبه شینزو نخست‌وزیر ژاپن در حال ملاقات با آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی بود، گزارش‌هایی از حملاتی به نفکتش‌های مرتبط با ژاپن منتشر شد».

وی با «مشکوک» توصیف کردن حادثه‌ای که امروز برای نفتکش‌های ژاپنی در خلیج عمان اتفاق افتاد، افزود: «طرح پیشنهادی ایران برای تشکیل «مجمع گفت‌وگوهای منطقه‌ای» امری ضروری است».

صبح امروز بود که منابع محلی از وقوع انفجار در دو نفتکش هنگام عبور از خلیج عمان خبر دادند. در گزارش‌های متعاقب مشخص شد که این دو نفتکش متعلق به ژاپن بوده و در حال حمل متانول و اتانول از مبدأهای عربستان سعودی و امارات عربی متحده به سنگاپور و تایوان بودند.

0% ...

آخرین اخبار

قدردانی پزشکیان ازتلاش‌های دیپلماتیک عمان برثبات منطقه


سلاح الله اکبر


پزشکیان: ایران برای دستیابی به پایان جنگ و تنش‌ها در منطقه آمادگی دارد


تصادف قطار با اتوبوس مدرسه در بلژیک؛ چهار نفرکشته شدند


قدردانی رئیس جمهور از حمایت قرقیزستان از ایران در شورای امنیت


مراسم دعای عرفه در عرفات برگزار شد + عکس


تماس تلفنی روسای جمهور ایران و مصر؛ السیسی بر حمایت از مذاکرات تأکید کرد


نگرانی‌ رژیم صهیونیستی و تشدید تنش‌ سیاسی با نزدیک شدن تفاهم میان آمریکا و ایران


انفجار در نزدیکی سواحل عمان


بازتاب رسانه‌ای گسترده پیام مقام معظم رهبری درباره افول جایگاه آمریکا در منطقه