داعش مسئولیت بمب‌گذاری در فیلیپین را بر عهده گرفت

شنبه 8 تير 1398
17:59
داعش مسئولیت بمب‌گذاری در فیلیپین را بر عهده گرفت
داعش مدعی شد دو عامل انتحاری زیرشاخه ابوسیاف عامل بمب‌گذاری در فیلیپین بودند که پنج کشته برجای گذاشت.

العالم - آسیا

داعش مسئولیت حمله تروریستی روز جمعه به نظامیان فیلیپین را که ۵ کشته و ۹ زخمی برجای گذاشت، بر عهده گرفت.

به نوشته روزنامه «گاردین»، روز شنبه «ریتا کاتز» مدیر گروه اطلاعاتی «اس‌آی‌تی‌ای» که وظیفه پایش فعالیت‌های افراط‌گرایان تروریست در اقصی‌نقاط جهان را بر عهده دارد، خبر داد که داعش اعلام کرده دو نفر از عاملان انتحاری این گروه در بمب‌گذاری در جزیره «جولو» فیلیپین دست داشتند.

دولت فیلیپین طی یک سال اخیر مبارزه با گروه‌های مسلح در جزیره جولو را از سر گرفته است. ماه ژانویه سال جاری میلادی، یک بمب‌گذار انتحاری با حمله به یک کلیسا جان ۲۱ تن را گرفت.

انفجار روز جمعه که در محل یک کمپ نظامی رخ داد، منجر به کشته شدن سه سرباز و دو رهگذر غیرنظامی شد. علاوه بر این ۹ سرباز نیز مجروح شدند.

«رامون زاگالا» سخنگوی ارتش فیلیپین در این باره گفت: «این حمله به طور عامدانه قصد داشت تشدید عملیات‌های امنیتی را مختل کند».

شاخه فیلیپینی داعش که با نام گروه «ابوسیاف» شناخته می‌شود، فعالیت‌های خشونت‌آمیز، گروگان‌گیری و باج‌گیری را در پرونده خود دارد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

قدرت موشکی و پهپادی ایران قابل مذاکره نیست


توافق لبنان با رژیم صهیونیستی به نفع نتانیاهو است


اکوادور قربانی شد؛ صعود تاریخی شاگردان آگیره


نماینده دموکرات: آمریکا نباید حتی یک سنت برای نسل‌کشی توسط اسرائیل هزینه کند


تسهیل اسکان میهمانان؛ از فعالیت شبانه‌روزی راهداران تا تخفیف هتل‌ها


استقرار یکی از بزرگ‌ترین شبکه‌های درمانی تاریخ مراسم‌های بزرگ در تهران


افزایش استخراج نفت در خلیج فارس با ابرسکوی نفتی


تشییع شهید امت در عراق؛ از نمادگرایی اعتقادی تا موازنه جدید قوا در جبهه مقاومت


بزرگ‌ترین عملیات جابه‌جایی مسافر در تاریخ ایران؛ آنچه در روزهای وداع با رهبر شهید رخ خواهد داد


تیراندازی در منطقه سبز بغداد پس از مشاهده یک پهپاد