ترکیه: اس-400 مسئله امنیت ملی است

يکشنبه 16 تير 1398
05:48
ترکیه: اس-400 مسئله امنیت ملی است سخنگوی حزب حاکم ترکیه با تاکید بر لزوم تقویت سیستم پدافند هوایی این کشور گفت که به دلیل تهدیدات منطقه‌ای، خرید سامانه‌های اس-400 مسئله امنیت ملی این کشور است.

العالم - ترکیه

«عمر چلیک» سخنگو و معاون حزب عدالت و توسعه (حزب حاکم ترکیه) شامگاه شنبه با تکرار موضع آنکارا در خرید سامانه‌های پدافند موشکی اس-400 از روسیه گفت که به‌دلیل تهدیدهای منطقه‌ای نیازمند تقویت پدافند هوایی خود هستند.

چلیک طی نشست‌خبری بعد از جلسه نمایندگان پارلمانی حزب عدالت و توسعه در آنکارا گفت به دلیل اینکه هنوز تهدیدهایی از شرق مدیترانه، سوریه و عراق وجود دارد، «تقویت سامانه‌های پدافند هوایی ترکیه، یک مسئله ضروری امنیت ملی» برای این کشور است.

به نوشته روزنامه «دیلی صاباح» وی با بیان اینکه در چنین منطقه‌ای سامانه پدافند هوایی ترکیه نباید نقصی داشته باشد، توضیح داد: «حفاظت از مرزهای ترکیه همان حفاظت از مرزهای ناتو و اروپا است».

سخنگوی حزب عدالت و توسعه بدون پاسخ به سوالی درباره محل استقرار سامانه‌های اس-400 در ترکیه، افزود: «این سامانه‌ها در جایی مستقر می‌شوند که نیازهای امنیتی ترکیه را به بهترین شیوه پاسخ دهند».

پیشتر شبکه «خبرترک» نزدیک به دولت ترکیه با اعلام خبر تحویل اولین محموله از سامانه پدافندی اس-400 در هفته آینده، گزارش داد که این محموله توسط هواپیماهای ترابری روس روز یکشنبه بارگیری می‌شود.

این در حالی است که دولت آمریکا به ریاست «دونالد ترامپ» پیشتر هشدار داده بود به محض ورود اولین محموله از سامانه پدافند موشکی روس به خاک ترکیه، تحریم‌های سختی را بر آنکارا اعمال می‌کند.

منابعی در وزارت خارجه آمریکا همچنین پیشتر هشدار داده بودند اگر ترکیه به پیشبرد قرارداد خرید سامانه‌های پدافندی اس-400 ادامه بدهد، از برنامه تولید مشترک جنگنده‌های اف-35 کنار گذاشته شده و مابقی هواپیماهای خریداری شده را نیز تحویل نمی‌گیرد.

0% ...

آخرین اخبار

ایران از بلژیک امتیاز گرفت


هشدار سردار قاآنی به اشغالگران صهیونیست: با لگد از جنوب لبنان بیرون رانده خواهید شد


وقوع انفجار در دوحه


وزارت کشور قطر اعلام کرد انفجار داخلی در کارخانه‌ منطقه صنعتی راس لفان، در پی یک حادثه فنی رخ داده است.


تیم ملی ایران در دومین دیدار از جام جهانی ۲۰۲۶ مقابل تیم ملی بلژیک به تساوی بدون گل رسید.


نخستین شب مراسم عزاداری محرم در جوار محل عروج ملکوتی قائد شهید انقلاب


ترکیب تیم ملی فوتبال ایران مقابل بلژیک


آنچه اسرائیلی‌ها نمی‌نویسند اما بین خودشان درباره‌اش صحبت می‌کنند


اصرار نتانیاهو بر ادامه اشغال جنوب لبنان


حزب‌الله: مذاکرات مستقیم با دشمن اسرائیلی، تضعیف حاکمیت لبنان است