خواننده بدنام آمریکایی به بن سلمان افتخار نداد!

چهارشنبه 19 تير 1398
06:32
خواننده بدنام آمریکایی به بن سلمان افتخار نداد! خواننده جنجالی آمریکایی از شرکت در جشنواره موسیقی "موسم جده" در عربستان انصراف داد و علت تصمیم خود را حمایت از "حقوق زنان و همجنس بازان" دانست!

العالم - عربستان

"نیکی میناژ" در اظهاراتی در این باره گفت: "بعد از فکر و تأمل زیاد و وقتی بیشتر درباره این قضیه بررسی کردم، تصمیم گرفتم که از حضور و اجرای برنامه در جشنواره بین المللی جده خودداری کنم. با وجود آنکه همه آنچه گفته شد درباره اجرای یک برنامه در برابر مردم در عربستان سعودی است، اما به این نتیجه رسیدم که آنچه برای من مهم است، حمایت آشکار من از انجمن همجنس بازان و دگرباشان جنسی و آزادی بیان است"!

گفتنی است جشنواره مشهور به موسم جده پیش از این اعلام کرده بود که خواننده آمریکایی نیکی میناژ در هجدهم جولای جاری در جده برنامه اجرا خواهد کرد.

در همین حال شماری از فعالان عربستانی خشم و عصبانیت شدید خود را از اعلامیه "سازمان تفریحات و سرگرمی" عربستان که آل سعود ترکی آل الشیخ مشاور دیوان پادشاهی رئیس آن است، اعلام کرده بودند.

فعالان عربستانی دعوت از میناژ را که به انجام حرکات ناشایست در تمامی کنسرت های خود مشهور است، تحریک احساسات سعودی‌ها دانسته اند.

انتظار می رفت سازمان تفریحات عربستان پس از انتقادات گسترده فعالان سعودی، از تصمیم خود مبنی بر دعوت از نیکی میناژ صرف نظر کند، اما چنین اتفاقی نیفتاد تا اینکه این خواننده بدنام آمریکایی خود از شرکت در این جشنواره انصراف داد و با بیان علت انصراف خود یعنی "حمایت از همجنس بازان"، اهانت دیگری به فهرست توهین های آمریکایی ها به ملک سلمان و پسرش افزود؛ توهینی که این بار نه از سوی رئیس‌جمهور آمریکا بلکه از سوی خواننده ای بدنام و جنجالی مطرح شده است. آیا بن سلمان، برای راضی نگه داشتن آمریکایی ها، این بار باید "حقوق"! همجنس بازان را هم به رسمیت بشناسد؟!

0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: «پروژه آزادی» آمریکا در تنگه هرمز «پروژه بن‌بست» است


ایران: مصون نگه داشتن متجاوزان، واقعیات حقوقی را تغییر نخواهد داد 


گزارش عراقچی به کمیسیون امنیت ملی مجلس درمورد تحولات مذاکرات ایران - آمریکا


توهم ۴۷ ساله واشنگتن؛ «گلوله جادویی» که ایران را به زانو درنیاورد


مجری مشهور آمریکا: تصمیم ترامپ به جنگ علیه ایران "احمقانه‌ترین تصمیم تاریخ" است


سپاه پاسداران ادعای آمریکا در مورد عبور از تنگه هرمز را تکذیب کرد


وزیر خارجه کشورمان با همتای ترکمنستانی خود گفتگو کرد


گفتگوی تلفنی وزرای خارجه ایران و الجزایر


نمایندگان مجلس: رهنمودهای رهبری،فصل‌الخطاب است


نبیه بری خط قرمز لبنان برای مذاکره با "اسرائیل" را اعلام کرد