تلفات سنگین نیروهای ائتلاف سعودی در حمله موشکی ارتش یمن

يکشنبه 23 تير 1398
08:09
تلفات سنگین نیروهای ائتلاف سعودی در حمله موشکی ارتش یمن بخشی از نیروهای وابسته به عربستان سعودی هدف حمله موشکی ارتش یمن قرار گرفتند.

العالم- یمن

به نقل از المسیره، نیروهای متجاوز وابسته به ائتلاف سعودی در منطقه «حیران» واقع در استان «حجه» در شمال غرب صنعاء هدف حمله موشکی یگان ارتش و کمیته‌های مردمی یمن قرار گرفتند.

گفته شده موشک شلیک شده از نوع موشک بومی «زلزال ۱» و چند فروند موشک «کاتیوشا» بوده است.

به گفته منابع محلی، در جریان حمله اخیر، نیروهای ائتلاف سعودی متحمل تلفات سنگین شدند، هرچند آمار دقیق تلفات نیروهای سعودی در این حمله اعلام نشده است.

حملات ارتش و کمیته‌های مردمی یمن علیه اهداف متعلق به ائتلاف سعودی طی یک ماه گذشته بیش از پیش تشدید شده است.

«یحیی سریع» سخنگوی ارتش یمن این حملات را در واکنش به تداوم چهار سال جنگ افروزی ائتلاف نظامی به سرکردگی عربستان سعودی علیه یمن عنوان کرده و به نیروهای متجاوز هشدار داده است که در صورت ادامه جنگ این حملات همچنان تشدید خواهد شد.

طی چند هفته گذشته بیش از شش نوبت فرودگاه ابها در جنوب عربستان هدف موشک‌های ارتش یمن قرار گرفت تا بدان جا که ارتش عربستان برای مقابله با این حملات مجبور به تعطیلی فعالیت‌های شبانه این فرودگاه شده است.

جنگ ائتلاف نظامی به سرکردگی عربستان سعودی از فروردین ۱۳۹۴ به بهانه بازگرداندن منصور هادی، رئیس جمهور مستعفی و فراری یمن آغاز شد، اما این جنگ تا به امروز جز کشته و زخمی شدن ده‌ها هزار یمنی هیچ نتیجه‌ای در برنداشته است.

مهر

0% ...

آخرین اخبار

درخواست مقاومت برای استقلال اقتصادی و مالی عراق از آمریکا


حملات هوایی، توپخانه‌ای و فسفری رژیم صهیونیستی به مناطقی از جنوب لبنان


هزینه میلیارد دلاری جنگ علیه ایران بر دوش رانندگان آمریکایی


5 زخمی در پی تیراندازی در دانشگاه ایالتی ویرجینیا


«غیرقابل پیروزی»؛ توصیف سناتور دموکرات از جنگ علیه ایران


یمن: در کنار حزب‌الله هستیم/ انتقاد از همدستی دولت بیروت و حکام عرب با اسرائیل


اعلام بی‌نیازی وزیر خارجه حکومت مستقر در افغانستان از مذاکره با مخالفان


دولت مستعفی یمن مدعی حمله موشکی انصارالله به شهر مأرب شد


درگیری شدید نیروهای مسلح یمن با شبه‌نظامیان وابسته به عربستان


حزب الله: هرگز تسلیم نخواهیم شد + فیلم