آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان ماند/ ابقای کدخدایی در سمت قائم‌مقامی

چهارشنبه 26 تير 1398
10:41
آیت‌الله جنتی دبیر شورای نگهبان ماند/ ابقای کدخدایی در سمت قائم‌مقامی
در انتخابات هیئت رئیسه شورای نگهبان، آیت‎‌الله جنتی به عنوان دبیر و کدخدایی به عنوان قائم مقام دبیر و سخنگو انتخاب شدند.

العالم _ ایران / سیاسی

انتخابات هیئت رئیسه شورای نگهبان صبح امروز (چهارشنبه ۲۶ تیر ۱۳۹۸) با حضور فقها و حقوقدانان این شورا برگزار شد.

در جریان این انتخابات آیت‌الله احمد جنتی با رأی اکثریت اعضا برای یک سال دیگر به عنوان دبیر شورای نگهبان ابقاء شد.

همچنین در این جلسه، انتخابات قائم مقام دبیر شورای نگهبان نیز برگزار و طی آن عباسعلی کدخدایی به مدت یک سال دیگر به عنوان قائم مقام دبیر از سوی اعضای شورای نگهبان انتخاب شد.

در جلسه امروز همچنین کدخدایی با رأی اعضای شورای نگهبان برای دوره یک ساله پیش رو، به عنوان سخنگو ابقا شد.

براساس آئین نامه داخلی شورای نگهبان، انتخابات هیئت رئیسه این شورا هر ساله برگزار و طی آن هیئت رئیسه جدید برای فعالیت یک ساله انتخاب می‌شوند.

0% ...

آخرین اخبار

امام جمعه بغداد: تشییع میلیونی رهبر شهید انقلاب، نشانه مخالفت با وابستگی به بیگانگان بود


قهرمانی بدون شکست پسران والیبال ایران در آسیا


وزیر خارجه کره شمالی امروز وارد روسیه می‌شود


بلژیک واردات کالا از سرزمین‌های اشغالی فلسطین را ممنوع کرد


از باتلاق دلتای مکونگ تا باتلاق تنگه هرمز


چشم طمع ترامپ به تنگه هرمز و پاسخ دندان‌شکن ابران


یمن در آستانه مرحله‌ای تازه... آیا ساعات پیش رو، تصمیماتی سرنوشت‌ساز به همراه خواهد داشت؟


چگونه طرح تدریجی شهرک‌سازی در شمال کرانه باختری شتاب گرفت؟


هلال‌احمر ایران نمونه‌ای برجسته از مدیریت بحران در سطح جهانی


قدرت بازدارندگی حقوقی ایران باید در مجامع جهانی تقویت شود