معاون ترامپ از تحریم دو تن از رهبران «الحشد الشعبی» خبر داد

پنج‌شنبه 27 تير 1398
20:54
معاون ترامپ از تحریم دو تن از رهبران «الحشد الشعبی» خبر داد
معاون رئیس‌جمهور آمریکا بدون ارائه جزئیاتی، از تحریم دو نفر از رهبران ارشد «الحشد الشعبی» عراق خبر داد.

العالم - آمریکا

«مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا روز پنج‌شنبه از تحریم دو نفر از رهبران «الحشد الشعبی» خبر داد، اما جزئیات بیشتری در این رابطه اعلام نکرد.

وی که در کنفرانس آزادی‌های مذهبی صحبت می‌کرد، با تکرار اتهام حمایت ایران از تروریسم، گفت: «در حالی که شبه نظامیان مورد حمایت ایران وحشت‌پراکنی می‌کنند، نظاره‌گر نخواهیم بود.»

دولت آمریکا ماه‌هاست که برای افزایش فشار به الحشد الشعبی تلاش می‌کند و در این چارچوب برخی از گروه‌های زیرمجموعه این سازمان را نیز در فهرست گروه‌های تروریستی قرار داده است.

گفته می‌شود که واشنگتن بغداد را برای محدود کردن فعالیت‌های الحشد الشعبی تحت فشار قرار داده است. این در حالی است که الحشد الشعبی یکی از مهمترین نیروهایی بود که در پیروزی عراق بر گروه تروریستی داعش ایفای نقش کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

بقائی: تفاهم با عمان به معنای بازگشایی تنگه هرمز نیست


بیانیه وزارت امور خارجه به مناسبت دومین سالگرد شهادت اسماعیل هنیه


هشدار پارلمان یمن به ریاض؛ «امنیت منطقه در گرو پایان تجاوز و رفع محاصره است


حادثه در میان آتش؛ برخورد دو بالگرد اطفای حریق در آسمان آتن


تأکید سفیر ایران بر پایداری پیوند تهران و اسلام‌آباد در برابر عوامل خارجی


دفتر ناتو در بغداد افتتاح می‌شود


یورش ۶ خودروی نظامی ارتش رژیم صهیونیستی به جنوب سوریه


افزایش خودکشی در ارتش اسرائیل


حمله انتحاری مرگبار به پاسگاه پلیس در پاکستان؛ دست‌کم ۷ نفر کشته شدند


انفجار در اردوگاه ائتلاف آمریکایی در شمال بغداد+ فیلم