دیدار کوشنر با پادشاه اردن

چهارشنبه 9 مرداد 1398
19:07
دیدار کوشنر با پادشاه اردن 
داماد و مشاور رئیس جمهور آمریکا در ابتدای سفر دوره ‌ای خود به منطقه، با پادشاه اردن دیدار و گفت‌وگو کرد.

العالم - اردن

«جرد کوشنر»، داماد و مشاور ویژه رئیس جمهوری آمریکا در مذاکرات سازش تشکیلات خودگردان و رژیم صهیونیستی امروز (چهارشنبه) وارد «أمان»، پایتخت اردن شد و مورد استقبال «عبدالله دوم»، پادشاه این کشور قرار گرفت.

خبرگزاری عمّون اردن گزارش داد که پادشاه این کشور طی این دیدار بر اهمیت تحقق صلح عادلانه و دائمی به گونه‌ای که تشکیل دولت مستقل فلسطین را در مرزهای ۱۹۶۷ و به پایتختی قدس شرقی تضمین کند، تأکید کرد.

عبدالله دوم گفته است که دولت فلسطین باید بتواند در کنار دولت رژیم صهیونیستی در امنیت و صلح زندگی کند.

بر اساس این گزارش، در این دیدار «ایمن الصفدی»، وزیر خارجه اردن، «بشر الخصاونه»، مشاور پادشاه اردن در امور ارتباطات و هماهنگی و «جیسون گرینبلات»، مشاور ترامپ و فرستاده ویژه او در مذاکرات و گفت‌وگوهای بین‌المللی و هیأت همراه وی حضور داشتند.

سفر دوره‌ای کوشنر به منطقه از صبح امروز آغاز شده و قرار است او علاوه بر اردن، به فلسطین اشغالی، مصر، قطر، عربستان سعودی، امارات و مغرب نیز سفر کند.

منبعی در واشنگتن اخیرا به روزنامه عبری «یدیعوت آحارونوت» رژیم صهیونیستی در باره این سفر گفته است که هدف از این سفر کوشنر آماده‌سازی شرایط جهت رونمایی از طرح معامله قرن آمریکا است.

این منبع مدعی شد که پیش‌بینی می‌شود که رؤسای عرب به نشست «کمپ دیوید» آمریکا دعوت شوند و دونالد ترامپ در این نشست طرح صلح ادعایی خود را اعلام کند. به گفته این منبع آمریکایی، «بنیامین نتانیاهو»، در این نشست حضور نخواهد داشت؛ چرا که حضور وی مانع از حضور سران عرب خواهد شد.

برخی رسانه‌ها این سفرهای کوشنر و گرینبلات را به شکست آمریکا در نشست منامه که روزهای چهارم و پنجم برگزار شد، ربط دادند و اعلام کردند که آن‌ها به دنبال عدم موفقیت نشست مذکور، دور جدیدی از تلاش‌ها را برای موافقت سران عرب با معامله قرن شروع کرده‌اند.

طرح موسوم به «معامله قرن» که آمریکا برای پایان دادن به منازعه بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها مطرح کرده، به دنبال حذف همیشگی بازگشت آوارگان فلسطینی(مطابق آمار شش میلیون) به سرزمین خود و اسکان آن‌ها در «وطن جایگزین» یعنی کشورهای دیگر است.

به رسمیت شناختن قدس به عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی در دولت آمریکا و انتقال سفارت این کشور از تل‌آویو به شهر قدس در این راستا انجام شده است و قرار نیست کشوری به نام فلسطین به پایتختی قدس به رسمیت شناخته شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

هشدار حماس درباره موافقت تل‌آویو با ساخت ۵۷۶ واحد جدید در کرانه باختری


مسعود پزشکیان یادداشت تفاهم اسلام‌آباد را امضا کرد


شهباز شریف: محاصره دریایی ایران لغو می‌شود


متن فارسی تفاهمنامه هم به امضای ایران و آمریکا رسید


واشنگتن امضای تفاهم‌نامه با ایران را تایید کرد


یادداشت تفاهم اسلام‌آباد توسط ترامپ و پزشکیان امضا شد


قالیباف: اگر آمریکا به تعهدش عمل نکند، محال است ایران به تعهدش عمل کند


قالیباف: مذاکره روش مبارزه است/اگر مذاکره نبود به هدفمان نمی‌رسیدیم


عارف: عبور از نگاه قیم مآبانه به مردم و اهل فرهنگ ضروری است


۴۰ روز جنگ ۱۰۰ موج عملیات/ مروری بر روزهای پایانی جنگ رمضان و پاسخ‌های کوبنده ایران به اشغالگران