رایزنی نتانیاهو و بوریس جانسون در خصوص ایران

شنبه 12 مرداد 1398
23:24
رایزنی نتانیاهو و بوریس جانسون در خصوص ایران
نخست وزیر رژیم صهیونیستی در گفت‌‌وگو با نخست وزیر انگلیس، ضمن تاکید بر گسترش روابط دوجانبه، اتخاذ رویکرد قاطع مقابل ایران را خواستار شد.

العالم _ اروپا

منابع خبری شنبه شب به وقت تهران از تماس تلفنی نخست وزیر رژیم صهیونیستی با نخست وزیر جدید انگلیس خبر دادند.

به نوشته وبگاه «السومریه»، «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر (رژیم) اسرائیل در گفت‌وگو با «بوریس جانسون» نخست وزیر انگلیس بر اهمیت اتخاذ سیاست قاطع مقابل ایران تاکید کرد.

این در حالی است که نخست‌وزیر انگلیس چندی قبل در یک مصاحبه گفت که از نظر او، تعامل با ایران درباره برنامه هسته‌ای این کشور، راه درست است. بوریس جانسون در پاسخ به سئوال خبرگزاری «رویترز» درباره «برجام» و اقدامات اخیر ایران در حوزه برنامه هسته‌ای، خواستار تعامل با تهران شد.

به گزارش منابع خبری، نتانیاهو و جانسون در این گفت‌وگوی تلفنی بر توسعه روابط دوجانبه تل آویو و لندن تاکید کردند.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی چندی قبل نیز به تکرار مواضع ضدایرانی پرداخت و از «رئیس‌جمهور آمریکا» به دلیل خروج از توافق هسته‌ای تشکر کرد.

نتانیاهو از طریق ویدئو کنفرانس در نشست سالانه لابی صهیونیستی «مسیحیان متحد برای اسرائیل» صحبت می‌کرد، توافق هسته‌ای با ایران را «وحشتناک» خواند و مدعی شد که این توافق مسیر ایران برای رسیدن به سلاح هسته‌ای را هموار کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نماینده ارشد دموکرات‌ها: جنگ علیه ایران برای آمریکایی‌ها یک فاجعه بود


حزب‌الله: اسرائیل به نقض آتش‌بس ادامه می‌دهد / حق دفاع از لبنان را برای خود محفوظ می‌دانیم


بقائی :کربلا کانون همدلی و مودت میان دو ملت عراق و ایران است


اقتصاددان آمریکایی: هزینه جنگ ترامپ علیه ایران از یک تریلیون دلار بیشتر خواهد بود


نتانیاهو و کاتس: ارتش اسرائیل شبکه‌ای از تونل‌های حزب‌الله را در جنوب لبنان منهدم کرد


شهردار نیویورک: از اسرائیل حمایت نمی کنم


سفیر ایران در آلمان: تاریخ عاملان و حامیان جنایت شیمیایی سردشت را فراموش نمی‌کند


وزارت خارجه: بمباران شیمیایی سردشت یادآور یکی از هولناک‌ترین جنایت‌های قرن است


اعلام وضع فوق العاده در تل‌آویو پس از اعلام احتمال بمب‌گذاری‌


‏ بقائی: آفرین به تیم ملی فوتبال که اجازه نداد فشارهای غیرانسانی او را از دویدن باز دارد