العالم ـ اروپا
به گزارش خبرگزاری فرانسه، سیاستمداران فرانسوی در این بیانیه تاکید کردند که تحقیقات آمریکایی ها در این مورد، پیوندها با فرانسه را برجسته کرده است. بنابراین برای ما و قربانیان یک ضرورت اساسی است که تحقیقاتی در فرانسه آغاز تا همه زوایای تاریک و پنهان مساله روشن شود.
خواسته دو وزیر فرانسوی در حالی است که «نیکول بلوبه» (Nicole Belloubet) وزیر دادگستری این کشور گفته دولت (فرانسه) مجبور نیست در مورد "دادرسی ها" تصمیمی بگیرد.
شیاپا و تکه در بیانیه خود تاکید کرده اند که تحقیقات آمریکا در این ارتباط، از روابط مالی ننگین فرانسه، پرده برداشته است.
از دیدگاه این دو سیاستمدار فرانسوی، "مرگ اپستین نباید قربانیان را از عدالت حقوقی که مستحق آن هستند محروم کند." آنها می گویند: این شرط اساسی برای احیای قربانیان و همچنین شرط محافظت موثرتر از دیگر دخترانی است که با چنین شبکه های سازمان یافته و این نوع شکارچیان روبه رو می شوند."
در پاسخ به این اظهارات، وزیر دادگستری فرانسه یادآوری کرد که "پیگردهای قانونی از تصمیمات دولت نبوده است. از سال ۲۰۱۳ میلادی دستورالعمل های فردی مطابق اصل استقلال قضایی ممنوع است".
بلوبه به خبرگزاری فرانسه گفته دولت تصمیم ندارد در مورد فعالیت های اپستین در فرانسه تصمیم بگیرد.
شیاپا و تکه، اطلاعاتی در مورد پیوندهای ادعایی آمریکا ارائه نکرده اند، اگرچه یک منبع در دفتر شیاپا به سفرهای بیشماری از اپستین به فرانسه اشاره کرده است.
در این ارتباط همچنین یک گروه مدافع قربانیان سوءاستفاده جنسی کودکان با نام "بی گناهی در خطر" (Innocence En Danger ) از دادستان های فرانسوی خواسته اند در این ارتباط استعلام کنند.
حامی مالی "دونالد ترامپ" که به اتهام قاچاق جنسی در زندان به سر می برد، صبح شنبه به وقت محلی به دلیل آنچه که خودکشی گفته شده است، فوت کرد.
جفری اپستین ۶۶ ساله در زندان منهتن نیویورک به سر می برد که گفته می شود در زندان خود را حلق آویز کرده است و ماموران زندان با جسد وی مواجه شده اند.
اتهام او قاچاق جنسی دختران ۱۴ سال به بالا بوده که برای سالها به این کار مبادرت داشته و از قبل آن درآمد سرشاری به دست آورده به گونه ای که صاحب یک فروند جت شخصی و خانه مجلل بوده و به افراد صاحب نفوذ و شخصیت های سیاسی دسترسی داشته است.
پیش از این هم در سال ۲۰۰۸ بازداشت شده بود که به ۱۳ ماه زندان محکوم شد اما در همان دوران هم اپسین مجاز بود تا روزانه ۱۲ ساعت در طول ۶ روز هفته از زندان خارج شود و در دفتر کار خود در فلوریدا فعالیت کند.
ماه گذشته، یک هفته پس از آنکه وثیقه او مورد پذیرش قرار نگرفت، او در سلول خود در منهتن بیهوش پیدا شد که علامت هایی بر گردن وی وجود داشت و مقامات زندان در حال بررسی این حادثه به عنوان خودکشی احتمالی بودند.
وی اخیرا اعتراف کرده بود برای تعدادی از مقامات و اعضای کنگره آمریکا اعم از برخی سناتورها، نیز قاچاق جنسی فراهم کرده است. با این حال هنوز اظهار نظر مشخصی درباره چگونگی جان باختن وی در زندان اعلام نشده است و با توجه به اعترافات وی، احتمال اینکه نقشه قتل او از سوی عناصر درگیر در این پرونده طراحی شده باشد هم بعید نیست.
جنجال سیاسی خودکشی میلیاردر بدنام آمریکایی
خودکشی اپستین در زندان از یک سو عملکرد دولت فدرال در نگهداری و مراقبت از وی را زیر سوال برده و از سوی دیگر به بهانهای برای دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا تبدیل شد تا خانواده کلینتون را هدف انتقادات تازهاش قرار دهد.
اپستین زمانی مناسبات بسیار نزدیکی با ترامپ و «بیل کلینتون» رئیس جمهوری اسبق آمریکا داشت و دوست صمیمی آنها به شمار میآمد. وی حامی مالی ترامپ و کلینتون بود اما هر دو نفر ارتکاب هر نوع تخلفی را در جریان دیدارهایشان با اپستین رد کردهاند.
ترامپ روز شنبه توئیت یک کاربر توئیتر را بازنشر کرد که در آن بیل کلینتون و همسرش «هیلاری کلینتون» را مقصر مرگ اپستین معرفی کرده بود.
کاربری به نام «ترنس ویلیام» که خود را بازیگر و کمدین و تحلیلگر معرفی کرده و ترامپ اظهارنظرش را بازنشر کرده است، در توئیتر نوشت: جفری اپستین اطلاعاتی در مورد بیل کلینتون داشت و او حالا مرده است.
وی در توئیت دیگر گفت: دیوانهکننده است وقتی افرادی که اطلاعاتی درباره کلینتونها دارند، کارشان به مرگ میکشد و با خودکشی به مرگ میرسند.
«رودی جولیانی» وکیل شخصی ترامپ نیز در توئیتر از «انگیزهها» ی مرگ اپستین سخن گفت و نوشت: اگر نظارتی برای جلوگیری از خودکشی وی وجود داشت پس این متقاعدکننده نیست که گفته شود وی خود را به حلقآویز کرده است.
روزنامه انگلیسی «دیلی میل» هم نوشت، اپستین چند هفته قبل از خودکشیاش به نگهبانان زندان گفته بود فردی تلاش کرده تا او را بکشد.
این روزنامه ادامه داد، در شرایطی که در پرونده اپستین از شاهزاده «اندرو» پسر ملکه انگلیس نیز نام برده شده است، نظارتها بر اپستین برای جلوگیری از خودکشی وی لغو میشود.
شاهزاده اندرو نیز از کسانی است که روابط نزدیکی با این میلیاردر آمریکایی داشت.
بسیاری از مقامهای قضایی، امنیتی، سیاسی و قانونگذاران آمریکایی نسبت به مرگ اپستین ابراز تعجب کرده و خواستار دریافت پاسخهای روشن درباره نحوه مرگ وی شدهاند.
گفته میشود وی چند هفته پیش نیز اقدام به خودکشی کرده بود. با این حال، هر چند که لازم بود تا برای جلوگیری از خودکشی، وی تحت نظر و مراقبت دقیق باشد، مقامهای زندان از اتخاذ تدابیر ویژه پرهیز کرده بودند.