برگزاری رزمایش دریایی رژیم صهیونیستی با ادعای مقابله با بلایای طبیعی

سه شنبه 22 مرداد 1398
13:32
برگزاری رزمایش دریایی رژیم صهیونیستی با ادعای مقابله با بلایای طبیعی رژیم صهیونیستی مدعی شده که به منظور مقابله با بلایای طبیعی، رزمایش دریایی مشترکی را با چند کشور انجام داده است.

العالم ـ فلسطین اشغالی

تارنمای روزنامه صهیونیستی یدیوت آحرونوت شب گذشته (دوشنبه) اعلام کرد: این رزمایش به منظور آمادگی برای بحران های ناشی از زلزله ۷ ریشتری و سونامی در سواحل مدیترانه برگزار شد.

بنابراین گزارش، هرصد سال یک بار یک زلزله مهیب در منطقه رخ می دهد که آخرین بار سال ۱۹۲۷ در سرزمین های اشغالی اتفاق افتاد.

براساس گزارش رسانه های صهیونیستی، پیش بینی شده زلزله علاوه بر اسراییل (سرزمین های اشغالی)، کشورهای لبنان، سوریه، اردن و مصر را نیز تحت تاثیر قرار دهد.

به گزارش ایرنا بنابر اعلام رسانه های صهیونیستی، نیروهای دریایی کشورهای یونان، فرانسه و آمریکا با اعزام کشتی و نیرو در تمرین اصلی این رزمایش در بندر حیفا مشارکت داشتند، در حالیکه نمایندگانی از آلمان، ایتالیا، کانادا، شیلی، قبرس، انگلیس و ناتو بر این رزمایش نظارت داشتند.

این رزمایش دریایی یکشنبه گذشته در مناطق شمالی فلسطین اشغالی و به عبارت دقیق تر در شهر بندری "حیفا" به مدت یک هفته برگزار شد.

0% ...

آخرین اخبار

منابع عراقی از حملات جدید به مواضع تروریست‌های تجزیه‌طلب در اربیل و سلیمانیه خبر دادند.


ترامپ مدعی دستیابی هیات صلح غزه به توافقی تاریخی شد


شمار مجروحان آمریکایی در جنگ با ایران به ۶۵۳ نفر رسید/۱۸ نفر کشته شدند


صدای انفجارهایی در سلیمانیه در کردستان عراق شنیده شد و گزارش‌های اولیه حاکی از آن است که این انفجارها ناشی از هدف قرار گرفتن مقر گروه‌های تروریستی جدایی‌طلب بوده است.


غازی حمد عضو دفتر سیاسی جنبش حماس: موضوع سلاح به مسائل دیگری مانند خروج اسرائیل از نوار غزه و بازسازی مرتبط است.


بقائی: با هر جنایت ایرانیان را در دفاع از میهنشان منسجم‌تر می‌کنید


اربعین حسینی، جلوه‌ای از وحدت جهان اسلام در خاک عراق + ویدئو


اربعین حسینی در ایران: تجدید پیمانِ استقامت و مقاومت


سرلشکر عبداللهی: روی تابوت و تجهیزات جدید آمریکایی می‌ایستیم


یورش آرش‌های ارتش به مراکز و پایگاه‌ آمریکا در بحرین