الحشد الشعبی حمله داعش به مراسم جشن عید قربان را خنثی کرد

چهارشنبه 23 مرداد 1398
20:01
الحشد الشعبی حمله داعش به مراسم جشن عید قربان را خنثی کرد الحشد الشعبی عراق تلاش داعش برای حمله به مراسم جشن عید قربان در شهرستان «الحویجه» واقع در جنوب غرب کرکوک را خنثی کرد.

العالم - عراق

نیروهای الحشد الشعبی عراق تلاش تروریست‌های داعشی‌ برای حمله به مراسم عید سعید قربان در شهرستان الحویجه واقع در جنوب غربی کرکوک را ناکام گذاشتند.

الحشد الشعبی در بیانیه‌ای اعلام کرد که «تیپ 56 الحشد الشعبی موفق شد حمله داعش به روستای "البرغلیه" شهرستان الحویجه را خنثی کند».

به گزارش وبگاه خبری الحشد، در ادامه بیانیه آمده است که «یکی از نیروهای الحشد الشعبی در جریان عملیات مقابله با تلاش تروریست‎ها به شهادت رسید».

در این بیانیه تاکید شد که «الحشد الشعبی در عید قربان امسال، طرح امنیتی ویژه‌ای را در شهرها و روستاها و بازارهای کرکوک وضع کرده است».

تیپ 27 الحشد الشعبی و لشکر 10 ارتش عراق چندی پیش در چارچوب عملیات «اراده پیروزی»، امنیت 16 منطقه سامراء را بازگردانند.

داعش پس از اشغال شهر موصل عراق در سال 2014، به سرعت بخش اعظمی از خاک این کشور را تحت کنترل خود درآورده بود، اما سه سال بعد متحمل شکست شد و نیروهای عراقی موفق شدند در سال 2017 تروریست‎ها را از کشورشان اخراج کنند.

با این وجود، عناصر داعش کماکان در برخی نقاط عراق حضور نه چندان فعال دارند و هر از گاهی عملیات تروریستی در برخی از مناطق این کشور انجام می‎دهند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تلاش عربستان برای ارایه چهره‌ای دینی بر پیمان سیاسی-نظامی +فیلم


فرمانده قرارگاه فرهنگی و اجتماعی سپاه: حضور و اراده مردم عامل اصلی تداوم انقلاب است


حمله توپخانه‌ای عربستان به روستاهای مرزی یمن/ کشتی نظامی عربستان هدف قرار گرفت


یمن اجازه نخواهد داد نقشه‌های تجاوزکارانه دشمن اجرایی شود +فیلم


تیراندازی در جنوب اسپانیا؛ زن باردار و کودک در میان قربانیان


دبیرکل اتحادیه عرب خواستار موضع واحد در مقابل رژیم صهیونیستی شد


کشتار بیش از نیم میلیون یمنی به دست عربستان/ آمریکا و اسرائیل ریاض را به ارتکاب جنایات در یمن تشویق می کنند +فیلم


لاوروف: فرانسه حامی تروریست‌ها در آفریقا است


اقدام عربستان برای محاصره یمن، خدمت به پروژه صهیونیسم است +فیلم


روسیه: غرب و اوکراین در تدارک «اقدام تحریک‌آمیز» تازه علیه مسکو می شوند