واکنش دولت مستعفی هادی به تحولات ابین

سه شنبه 29 مرداد 1398
13:19
واکنش دولت مستعفی هادی به تحولات ابین دولت رئیس جموری مستعفی و فراری یمن امروز سه شنبه در واکنش به سلطه نیروهای شورای انتقالی جنوب (تحت حمایت امارات) بر یک پادگان در استان ابین (زادگاه عبدربه منصور هادی) ، اعلام کرد که این تحولات غیر موجه و مردود است.

العالم - یمن

به گزارش العالم ، دولت رئیس جموری مستعفی و فراری یمن هشدار داد که این تحولات می تواند تلاش های عربستان را در زمینه میانجی گری برای پایان دادن به بحرانی که در پی سلطه نیروهای شورای انتقالی بر تعدادی از موسسات دولتی در عدن به وجود آمد، به شکست بکشاند.

وزارت خارجه دولت رئیس جمهوری مستعفی و فراری یمن در بیانیه ی توئیتری خود اعلام کرد : تشدید تنش ها در استان ابین از سوی نیروهای شورای انتقالی، غیرقابل توجیه و مردود است و می تواند تلاش های برادران ما در عربستان سعودی را که قابل تقدیر است، با شکست مواجه کند.

منابع خبری از درگیری میان نیروهای شورای انتقالی که تحت حمایت امارات هستند و نیروهای امنیتی ویژه در ابین یمن خبر دادند.

شهر عدن در جنوب یمن در روزهای گذشته صحنه حوادث خشونت باری بوده که طی آن ، ده ها نفر از شبه نظامیان کمربند امنیتی (تحت حمایت امارات) و شبه نظامیان دولت هادی (تحت حمایت عربستان سعودی ) کشته و یا زخمی شدند.

این درگیری ها تا زمان سلطه نیروهای کمربند امنیتی بر کاخ ریاست جمهوری در معاشیق در عدن و مراکز دولتی و فرار اعضای دولت رئیس جمهوری مستعفی و فراری از عدن تا شروع گفت و گوها در ریاض ادامه داشت.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم هتک‌حرمت مقدسات مسیحی در قدس توسط شهرک‌نشینان صهیونیست


سناریوی صهیونیستی-آمریکایی برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام با بهرهگیری ازعملیات‌های پرچم دروغین


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان


وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز


تازه‌ترین روایت رسانه‌های آمریکایی از تلفات کشورشان در جنگ با ایران


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی تشدید اختلافات قصد برکناری فرمانده منطقه مرکزی را دارد


کمیته‌های مقاومت فلسطین: جنایات صهیونیست‌ها تلاشی برای تحمیل واقعیت‌ های جدید است


ادامه رایزنی‌ عراقچی با وزیران امور خارجه عربستان و پاکستان


وزیران خارجه ایران و عراق تلفنی گفت وگو کردند


رسانه عبری: ایران به نقطه ضعف ترامپ پی برده است