پیام ترامپ به سران گروه هفت: بیشتر مثل آمریکا باشید

جمعه 1 شهريور 1398
07:54
پیام ترامپ به سران گروه هفت: بیشتر مثل آمریکا باشید رئیس‌جمهور آمریکا در دیدارهای خود با سران کشورهای گروه هفت از آنها خواهد خواست از الگوی اقتصادی آمریکا پیروی کنند.

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا در جریان دیدارهای خود با سران کشورهای گروه هفت در فرانسه به تمجید از سیاست‌های اقتصادی دولت خودش پرداخته و متحدان را به پیروی از الگوی آمریکا جهت حل و فصل مشکلات اقتصادی دنیا تشویق خواهد کرد.

ترامپ از شنبه تا دوشنبه در نشست گروه ۷ شرکت خواهد کرد. مقام‌های ارشد دولت آمریکا به شرط عدم افشای نام به رویترز گفته‌اند او قرار است با رهبران کشورهای انگلیس، فرانسه، آلمان، ژاپن، هند و کانادا دیدار کند.

خبرگزاری رویترز گفت‌وگوهای ترامپ با نمایندگان این کشورها را «پیچیده» توصیف کرده زیرا سیاست‌های تجارتی ترامپ باعث اختلاف بسیاری از اعضای گروه ۷ با دولت آمریکا شده است.

علاوه بر مسائل تجاری، احتمال می‌رود سران کشورها با ترامپ در خصوص تمایل او برای ورود مجدد روسیه به گروه ۷ هم اختلاف نظر داشته باشند. ترامپ چند روز پیش گفته بود از پیوستن مجدد روسیه به گروه ۷ و تبدیل آن به گروه ۸ حمایت می‌کند.

روسیه در سال ۲۰۱۴ از نشست ۸ کشور صنعتی کنار گذاشته شد و از آن زمان تاکنون نشست مزبور در قالب G-7 برگزار می‌شود.

این نخستین بار نیست که ترامپ از بازگشت روسیه به جمع این کشورها حمایت می‌کند. او سال گذشته هم در آستانه برگزاری نشست گروه-۷ خواستار بازگشت روسیه به جمع این کشورها شد.

0% ...

آخرین اخبار

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است