ظریف: خارجی‌های شکست‌خورده باید افغانستان را ترک کنند

يکشنبه 17 شهريور 1398
20:51
ظریف: خارجی‌های شکست‌خورده باید افغانستان را ترک کنند
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه کشورهای متجاوز خارجی باید شکست را پذیرفته و افغانستان را ترک کنند، گفت تهران آماده است تا به دستیابی به صلحی پایدار در این کشور کمک کند.

العالم - ایران / سیاسی

«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه تأکید کرد که نیروهای خارجی که در افغانستان شکست خورده‌اند، باید این کشور را ترک کنند.

ظریف در توییتر نوشت: «شدیدا درباره افغانستان نگران هستم: خارجی‌های شکست‌خورده باید [افغانستان را] ترک کنند و برادرکشی باید متوقف شود؛ خصوصا آنکه خارجی‌ها می‌توانند از این وضعیت سوء استفاده کرده و خونریزی تازه‌ای راه اندازند.»

وی افزود: «ایران آماده است تا دولت افغانستان و طرف‌ها - همینطور همسایگان - برای تحقق پایانی پایدار بر خشونت‌ها، تعامل کند.»

اظهارات ظریف پس از آن مطرح می‌شود که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مذاکرات این کشور با طالبان را به حالت تعلیق درآورد. وی مدعی شد که این تصمیم را در واکنش به بمبگذاری مرگبار هفته گذشته طالبان در کابل اتخاذ کرده است.

دولت آمریکا که در سال ۲۰۰۱ به بهانه شکست دادن طالبان به افغانستان حمله کرد، از چند ماه پیش با همین گروه وارد مذاکره شده است. ترامپ می‌گوید قصد دارد با توافق با طالبان، نیروهای آمریکایی را از طولانی‌ترین جنگ تاریخ آمریکا خارج کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار حسن‌زاده: «باید برخاست» شعار مراسم جاماندگان اربعین امسال است


جبهه جدید یمن علیه عربستان با پیامدهایی فراتر از دریای سرخ + فیلم


معاریو: نتانیاهو برای نجات از شکست انتخاباتی به دنبال اقدام علیه ایران است


پس از مواضع ضدصهیونیستی؛ سفیر اسرائیل در سازمان ملل شهردار نیویورک را تهدید کرد


نماهنگ ایران سرو بلند ....


حملات هوایی عربستان به استان‌های مأرب و الجوف یمن


تاسیسات شرکت نفتی آرامکو عربستان با ده ها موشک و پهپاد هدف قرار گرفت


ترامپ در جنگ با ایران با 3 گزینه دشوار روبه‌رو است


ذوالقدر: شلیک‌های مداوم تا تسلیم کامل دشمن ادامه دارد


گزارشگر ویژه سازمان ملل خواستار تحریم تسلیحاتی رژیم صهیونیستی شد