ظریف: خارجی‌های شکست‌خورده باید افغانستان را ترک کنند

يکشنبه 17 شهريور 1398
20:51
ظریف: خارجی‌های شکست‌خورده باید افغانستان را ترک کنند
وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه کشورهای متجاوز خارجی باید شکست را پذیرفته و افغانستان را ترک کنند، گفت تهران آماده است تا به دستیابی به صلحی پایدار در این کشور کمک کند.

العالم - ایران / سیاسی

«محمدجواد ظریف» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران روز دوشنبه تأکید کرد که نیروهای خارجی که در افغانستان شکست خورده‌اند، باید این کشور را ترک کنند.

ظریف در توییتر نوشت: «شدیدا درباره افغانستان نگران هستم: خارجی‌های شکست‌خورده باید [افغانستان را] ترک کنند و برادرکشی باید متوقف شود؛ خصوصا آنکه خارجی‌ها می‌توانند از این وضعیت سوء استفاده کرده و خونریزی تازه‌ای راه اندازند.»

وی افزود: «ایران آماده است تا دولت افغانستان و طرف‌ها - همینطور همسایگان - برای تحقق پایانی پایدار بر خشونت‌ها، تعامل کند.»

اظهارات ظریف پس از آن مطرح می‌شود که «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا مذاکرات این کشور با طالبان را به حالت تعلیق درآورد. وی مدعی شد که این تصمیم را در واکنش به بمبگذاری مرگبار هفته گذشته طالبان در کابل اتخاذ کرده است.

دولت آمریکا که در سال ۲۰۰۱ به بهانه شکست دادن طالبان به افغانستان حمله کرد، از چند ماه پیش با همین گروه وارد مذاکره شده است. ترامپ می‌گوید قصد دارد با توافق با طالبان، نیروهای آمریکایی را از طولانی‌ترین جنگ تاریخ آمریکا خارج کند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است


هشدار مرکز امنیت دریایی عمان به کشتی‌های حاضر در تنگه هرمز


حمله موشکی حزب‌الله به زیرساخت‌های نظامی ارتش اسرائیل


هشدار قرارگاه خاتم: شناورها فقط از مسیر تعیین شده حرکت کنند


زخمی شدن 2 نظامی لبنانی در حمله پهپادی اسرائیل به نبطیه


هگست تعویق در تحویل سلاح به تایوان به علت جنگ با ایران را رد کرد