مقتدی الصدر: تظاهرات در عراق باید مسالمت‌آمیز باشد

پنج‌شنبه 11 مهر 1398
00:22
مقتدی الصدر: تظاهرات در عراق باید مسالمت‌آمیز باشد رئیس‌ جریان الصدر عراق با بیان اینکه حمایت این جریان از تظاهرات اخیر این کشور مصلحت نیست، از معترضان خواست از توسل به خشونت پرهیز کنند.

العالم-عراق

«مقتدی الصدر»، رهبر جریان الصدر عراق خواستار برگزاری تظاهرات مسالمت‌آمیز در این کشور شد.

او شامگاه چهارشنبه (۱۰ مهر) در توییتری نوشت که مصلحت نمی‌بیند با حمایت از تظاهرات مردمی، این تظاهرات به تظاهرات جریانی (وابسته به جریان های سیاسی) تبدیل شود و اگر این ملاحظه وی نبود، دستور می‌داد جریان متبوع او، از معترضان حمایت می‌کرد.

او در ادامه نوشت: «با این حال، ما خواهان مردمی بودن کامل این تظاهرات هستیم و می‌خواهیم که این تظاهرات مسالمت‌آمیز باشد». مقتدی الصدر همچنین خواستار عدم توسل به خشونت در این تظاهرات شده است.

تظاهرات در برخی از شهرهای عراق از دیروز سه‌شنبه در اعتراض به شرایط اقتصادی، عدم اشتغال‌زایی و عدم مقابله با فساد آغاز شده و هم‌اکنون نیز به صورت پراکنده در برخی شهرهای این کشور ادامه دارد.

0% ...

آخرین اخبار

مغرب: انتشار شایعات و اطلاعات غلط منجر به هجوم بی‌سابقه مهاجران به سئوتا شد


زمین لرزه شدید در مصر


حضور پررنگ آرمان فلسطین در پیاده‌روی اربعین؛ کربلا صحنه همبستگی با ملت فلسطین+ فیلم


توجیه عقب نشینی از تهدید تهران؛ ادعای ترامپ در باره آغاز مذاکرات با ایران روز دوشنبه


تداوم هتک‌حرمت مقدسات مسیحی در قدس توسط شهرک‌نشینان صهیونیست


سناریوی صهیونیستی-آمریکایی برای ایجاد تفرقه در جهان اسلام با بهرهگیری ازعملیات‌های پرچم دروغین


حمله هوایی رژیم صهیونیستی به منطقه علی الطاهر در جنوب لبنان


وقوع حادثه دریایی در تنگه هرمز


تازه‌ترین روایت رسانه‌های آمریکایی از تلفات کشورشان در جنگ با ایران


وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در پی تشدید اختلافات قصد برکناری فرمانده منطقه مرکزی را دارد