شیخ خزعلی دوماه پیش تظاهرات عراق را پیش بینی کرده بود + فیلم

پنج‌شنبه 11 مهر 1398
13:30
شیخ قیس خزعلی، دبیر کل جنبش عصائب اهل حق دو ماه قبل در گفتگوی تلویزیونی گفته بود: تظاهراتی در دهمین ماه 2019 برگزار خواهد شد و این تظاهرات به معامله قرن مربوط است.

العالم - عراق

شیخ قیس خزعلی دو ماه قبل در برنامه ای تلویزیونی گفته بود که در دهمین ماه سال 2019 تظاهراتی در عراق برگزار خواهد شد.

او در این گفتگو پیش بینی کرده بود که در ماه اکتبر، برخی عوامل نفوذی در شبکه های اجتماعی به نحوی وانمود خواهند کرد که این حرکت، تظاهراتی خودجوش و مردمی است اما در حقیقت جناح های سیاسی پشت پرده این تظاهرات قرار دارند.

خزعلی گفته بود که دولت عراق به دلیل آنکه با «معامله قرن» مخالف است و آن را رد کرده است باید منتظر چنین اقدامی از سوی جناح های سیاسی باشد.

0% ...

آخرین اخبار

اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


تهران پیش‌نویس قانون راهبردی  تنگه هرمز را ارائه کرد


اطلاعات نادرست رسانه‌های اسرائیلی درباره کمک های ارسالی غزه


واکنش تمسخرآمیز عراقچی به ادعای ترامپ بازتاب گسترده‌ای در رسانه‌های بین‌المللی داشته است


هشدار درباره فروپاشی قریب‌الوقوع رژیم صهیونیستی در تحلیل جدید روزنامه معاریو


واکنش تهران به فشار واشنگتن بر کشورها برای توقف همکاری با دیوان کیفری بین‌المللی


سایه سنگین بدعهدی صهیونیست ها بر سر میز ششمین دور مذاکره موسوم به توافق‌نامه چارچوب


چاک شومر: در حال پرداخت بهای شکست مطلق ترامپ در جنگ با ایران هستیم +ویدئو