جلسه غیرعلنی شورای امنیت سازمان ملل درباره آزمایش موشکی جدید کره شمالی

جمعه 12 مهر 1398
11:18
جلسه غیرعلنی شورای امنیت سازمان ملل درباره آزمایش موشکی جدید کره شمالی شورای امنیت سازمان ملل به درخواست کشورهای فرانسه، آلمان و انگلیس برای بررسی آزمایش موشکی جدید کره شمالی جلسه غیرعلنی تشکیل می‌دهد.

العالم- آمریکا

بعد از اعلامیه کره شمالی درباره پرتاب آزمایشی یک فروند موشک بالستیک دریا-پایه در روز چهارشنبه، شورای امنیت سازمان ملل تصمیم به برگزاری جلسه‌ای برای بررسی این اقدام گرفته است.

دیپلمات‌های سازمان ملل به خبرگزاری فرانسه گفتند که این جلسه شورای امنیت قرار است پشت درب‌های بسته و به درخواست کشورهای انگلیس، فرانسه و آلمان انجام بگیرد.

خبرگزاری رسمی کره شمالی روز گذشته (پنجشنبه) از آزمایش موفق یک موشک بالستیک جدید که از زیردریایی پرتاب می‌شود خبر داد.

بر این اساس، در حالی که قرار بود این نشست غیرعلنی امروز (جمعه) انجام شود اما به دلیل محدودیت‌های زمانی و جدول برنامه‌های شورای امنیت، برگزاری آن به اوایل هفته آینده موکول شد.

به نوشته وبگاه «عروتص شوع» یکی از این دیپلمات‌ها می‌گوید که از نظر اتحادیه اروپا این پرتاب آزمایشی، نقض قطعنامه‌های سازمان ملل بوده و از هیأت آمریکایی خواست در دیداری که قرار است با هیأت کره شمالی داشته باشند، این موضوع را مطرح کنند.

آزمایش موشک بالستیک «پوک‌گوک‌سانگ-3» که از یک زیردریایی پرتاب شد، در حالی انجام گرفت که دولت‌های آمریکا و کره شمالی برای انجام دور بعدی مذاکرات هسته‌ای آماده می‌شوند.

گفت‌وگوهای میان واشنگتن و پیونگ‌یانگ بر سر برنامه موشکی و هسته‌ای کره شمالی از زمان دیدار ترامپ و کیم در ماه فوریه در ویتنام متوقف شده، اما پیونگ‌یانگ سه‌شنبه اعلام کرد از شنبه هفته بعد مذاکرات با واشنگتن درباره این موضوع را از سر خواهد گرفت.

ترامپ آزمایش موشک‌های کوتاه‌برد کره شمالی در ماه‌های گذشته را کم‌اهمیت جلوه داده و گفته که او توافقی با رهبر کره شمالی بر سر پرتاب موشک‌های کوتاه‌برد نکرده است.

آمریکا و اعضای شورای امنیت سازمان ملل متحد از زمان اولین آزمایش اتمی کره شمالی در سال ۲۰۰۶ میلادی، چندین دور تحریم علیه کره شمالی وضع کرده‌اند.

کره شمالی علی‌رغم این تحریم‌ها بر تقویت توانایی نظامی خود برای مقابله با تهدید حضور نیروهای آمریکایی در منطقه تأکید کرده است.

کره شمالی می‌گوید تا زمانی که آمریکا به سیاست خصمانه خود برای براندازی نظام حاکم در پیونگ‌یانگ پایان ندهد از برنامه موشکی و هسته‌ای خود عقب‌نشینی نخواهد کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

مخالفت سازمان بین‌المللی دریانوردی با اظهارات ترامپ درباره تنگه هرمز


حملات رژیم صهیونیستی به غزه ۳ شهید برجای گذاشت


روبیو: دیوان کیفری بین‌المللی را منحل خواهیم کرد


دبیرکل سازمان ملل خواستار برقراری آتش‌بس کامل در منطقه شد


انهدام دو فروند پهپاد لوکاس در بندرعباس و شهرستان لار


نیروهای مسلح یمن: فرودگاه أبها را در پاسخ به حمله عربستان هدف قرار دادیم


عالم شیعه لبنانی: ایران پس از شهادت آیت‌الله خامنه‌ای در نقطه آغازین دوران جدیدی قرار دارد


ضرورت پرهیز از ورود به موضوع سلاح مقاومت درسفر نخست وزیر عراق به واشنگتن


واکنش کویت به تجمع عراقی‌ها مقابل کنسولگری این کشور در بصره


تقدیر عضو هیأت مذاکره کننده دولت یمن از ایران برای اقدام در راستای شکستن محاصره این کشور


پربیننده ترین خبرها

صدای انفجارهای مهیب در شهر سیریک واقع در جنوب ایران شنیده شد.


صدای سه انفجار در جاسک، واقع در جنوب شرقی بندرعباس، شنیده شد.


یک مقام مسئول در استان خوزستان ایران: دشمن آمریکایی به مناطقی در شهرهای بهبهان و دزفول در جنوب غربی کشور حمله کرد.


حملات گسترده پهپادی و موشکی از پایگاه‌هایی در مناطق مختلف غرب و مرکز ایران علیه تأسیسات نظامی آمریکا در منطقه


بیانیه وزارت خارجه در محکومیت حملات به ایران/رژیم آمریکا همه اجزای توافق را نقض کرده است


ادامه حملات پهپادی ارتش به پایگاه های آمریکا در منطقه


انهدام کامل مخازن سوخت، سامانه های پاتریوت و FPS پایگاه های آمریکایی در کویت


مرکز فرماندهی و کنترل پهپادی ارتش آمریکا در بحرین درهم کوبیده شد


ساقط شدن ۴۸۳۰ پهپاد اوکراینی با آتش پدافند روسیه


هشدار روسیه نسبت به عواقب هرگونه تجاوز احتمالی علیه نیروگاه بوشهر


لبنان در آستانه فتنه‌ای داخلی؛ ایده مناطق آزمایشی سرآغاز طرح اشغالگری فراتر از لیتانی