ادعای کردهای سوریه: 785 داعشی از اردوگاه «عین عیسی» فرار کردند

يکشنبه 21 مهر 1398
16:41
ادعای کردهای سوریه: 785 داعشی از اردوگاه «عین عیسی» فرار کردند
شبه‌نظامیان «نیروهای دموکراتیک سوریه» اعلام کردند که در حال تخلیه اردوگاه اسرای داعش در منطقه «عین عیسی» از بیم فرار آنها هستند.

العالم - سوریه

شبه‌نظامیان «نیروهای دموکراتیک سوریه» اعلام کردند که پس از حملات هوایی و توپخانه‌ای ارتش ترکیه به منطقه «عین عیسی» در شمال استان رقه، ۷۸۵ تن از عناصر داعش از این اردوگاه فرار کرده‌اند.

به نوشته وبگاه روسیا الیوم، تشکیلات اداری کردهای سوریه اعلام کرده است که پس از فرار این عناصر تروریست‌ شروع به تخلیه اردوگاه اسرای داعشی کرده است و مدعی شد که حملات ارتش ترکیه و به تبعه آن فراری تعدادی از تروریست‌ها به احیای دوباره گروهک داعش کمک می‌کند.

این تشکیلات در بیانیه‌ای از جامعه جهانی، سازمان‌های حقوق بشری،شورای امنیت، ائتلاف ضد داعش، اتحادیه اروپا و اتحادیه عرب خواست تا هرچه سریع‌تر مانع از بروز فاجعه شوند.

نهاد موسوم به «دیده‌بان حقوق بشر سوریه» نیز خبر داد که نزدیک به ۱۰۰ تن از زنان و کودکان تروریست‌های داعش توانسته‌اند از اردوگاه «عین عیسی» فرار کنند. «رامی عبدالرحمن» مدیر این مرکز گفت که وضعیت داخلی اردوگاه متشنج است. در این اردوگاه ۱۰۰۰۰ تروریست داعشی به همراه خانواده‌هایشان زندانی هستند.

خبرگزاری رسمی سوریه (سانا) نوشته است که عناصر کرد سوریه خود اقدام به آزادسازی زنان و کودکان داعشی در اردوگاه کرده‌اند. برخی منابع محلی نیز در شبکه‌های اجتماعی نوشته‌اند که فرار این تعداد داعشی عامدانه صورت گرفته است.

پیش از ظهر امروز منابع خبری از حرکت ارتش و گروهک تروریستی «ارتش آزاد» به سمت منطقه «عین عیسی» خبر دادند.

رئیس‌جمهور ترکیه عصر چهارشنبه از آغاز عملیات نظامی این کشور در شمال شرق سوریه با اسم رمز چشمه صلح خبر داد و به دنبال آن جنگنده‌های این کشور برخی مواضع ی.پ.گ را که از سوی آنکارا تروریستی شناخته می‌شود، هدف قرار داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

پرچم فلسطین در جشن قهرمانی اسپانیا به اهتزاز درآمد + فیلم


بقائی: میانجی‌ها پیشنهادهایی برای توقف درگیری‌ها آورده‌اند


هواپیما‌های بزرگ ترابری آمریکا هدف قرار گرفتند


شهادت امام جمعه مسجد علی بن ابی‌طالب(ع) میرجاوه در حمله تروریستی افراد مسلح ناشناس


روسیه: آمریکا حمله به تاسیسات اتمی ایران را متوقف کند


یحیی سریع؛ مهندس جنگ روانی یمن و نماد اقتدار رسانه‌ای در جبهه مقاومت


واکنش روسیه به حضور نظامی آمریکا در منطقه


تقدیر سپاه از مردم اردن برای افشای محل استقرار نیروهای آمریکایی


آژیر خطر دوباره در بحرین فعال شد


سرزمین کویت نباید محل امنی برای ارتش تروریستی باشد