اتحاد سه فراکسیون مجلس در قدردانی از سپاه در دستگیری "روح الله زم"

دوشنبه 22 مهر 1398
17:27
اتحاد سه فراکسیون مجلس در قدردانی از سپاه در دستگیری نائب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی گفت: در ایراد بیانیه قدردانی از سپاه پاسداران در رابطه با دستگیری روح الله زم اگر چه میان سه فراکسیون سیاسی مجلس در برخی موضوعات اختلاف نظرهایی وجود دارد، اما در این زمینه همه اتفاق نظر داشته و هیچکدام با پیش نویس بیانیه مخالفتی نداشتند.

العالم ـ ایران ـ سیاسی

احمد امیرآبادی فراهانی نایب رئیس فراکسیون نمایندگان ولایی در حاشیه جلسه علنی نوبت عصر امروز- دوشنبه- مجلس شورای اسلامی اقدامات سرشبکه کانال تلگرامی معاند آمدنیوز را در راستای کمک به دشمنان ملت ایران، در طول چندسال اخیر دانست و گفت: با توجه به اقداماتی که این کانال تلگرامی علیه امنیت روانی کشور و امنیت ملی انجام می داد، لازم بود اقدامی در این مورد، سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی انجام دهند که سازمان اطلاعات سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در عملیاتی بسیار پیچیده و پیشرفته توانست فرد وطن فروش که در برخی اغتشاشات کشور دست داشت، را دستگیر کند.

به گزارش ایرنا، وی افزود: به دلیل این اقدام بسیار بزرگ سازمان اطلاعات سپاه پاسداران، نمایندگان مجلس بدون وقفه پس از شنیدن این خبر بیانیه‌ای تهیه و امضا کردند.

این نماینده مجلس اظهار داشت: بیانیه تقدیر از سپاه پاسداران در رابطه با دستگیری روح الله زم، از بیانیه‌هایی است که بسیار سریع نوشته و امضا شد، زیرا به طور معمول درباره برخی بیانیه‌ها میان سه فراکسیون سیاسی مجلس اختلاف نظرهایی وجود دارد، اما در این زمینه سه فراکسیون نمایندگان ولایی، امید و مستقلین اتفاق نظر داشتند و هیچکدام با پیش نویس بیانیه مخالفتی نکردند.

0% ...

آخرین اخبار

تداوم رویکرد خصمانه استرالیا علیه ایران با اعمال تحریم‌های جدید


افشای تجهیز امارات به «گنبد آهنین»


پاکستان: ادعای رسانه آمریکایی گمراه‌کننده و تلاشی برای تضعیف تلاش‌های صلح است


تجاوز هوایی صهیونیست‌ها به بقاع


نامه یمن به شورای امنیت: به محاصره ملت یمن پایان دهید


هشدار بارش‌های سیل‌آسا در 10 استان


معاون نیروی دریایی سپاه: تحرکات را با دقت زیرنظر داریم


"زاخارووا" تلاش "کالاس" برای میانجیگری میان روسیه و اروپا را بی‌ثمر خواند


مدیرعامل آرامکو: جهان با بزرگترین شوک انرژی تاریخ خود روبروست


ژاپن حدود ۱۲ میلیون دلار به فلسطین کمک کرد/ تاکید توکیو بر ادامه حمایت از فلسطینیان