ترامپ: موفقیت بزرگی در مرز ترکیه و سوریه حاصل شد

چهارشنبه 1 آبان 1398
17:31
ترامپ: موفقیت بزرگی در مرز ترکیه و سوریه حاصل شد رئیس‌جمهور آمریکا در پیامی توئیتری درباره تحولات اخیر در شمال سوریه نوشت: «موفقیت بزرگی در مرز ترکیه و سوریه حاصل و منطقه امن ایجاد شد».

العالم - آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا که پیشتر از توافق ترکیه و روسیه درباره شمال سوریه استقبال کرده بود، حالا در پیامی تازه از «موفقیت بزرگ» در مرز ترکیه و سوریه و ایجاد «منطقه امن» سخن گفته است.

رئیس‌جمهور آمریکا در دومین اظهارنظر خود پس از رایزنی‌های رؤسای جمهور ترکیه و روسیه در «سوچی» و اعلام توافق مسکو و آنکارا درباره تحولات شمال سوریه، این بار بر حاصل شدن یک موفقیت بزرگ در مرز ترکیه و سوریه تاکید کرده است.

دونالد ترامپ پیشتر در پیامی توئیتری نوشته بود: «به نظر می‌رسد خبرهای خوبی در ترکیه، سوریه و خاورمیانه دارد اتفاق می‌‌افتد. بعدا گزارش‌های بیشتری منتشر خواهد شد».

رئیس‌جمهور آمریکا عصر امروز چهارشنبه (به وقت تهران) بار دیگر پیامی توئیتری درباره تحولات شمال سوریه منتشر کرده و این بار نوشته است: «موفقیت بزرگی در مرز ترکیه و سوریه حاصل شد. منطقه امن ایجاد شد. آتش‌بس سرپا مانده است و ماموریت جنگی (نیروهای آمریکایی) پایان یافته است».

وی با تاکید بر اینکه «کُردها در امنیت هستند و با ما خیلی خوب همکاری کرده‌اند»، افزود که اسرای زندانی داعش همچنان در جای امنی نگهداری شده و تحت نظر هستند.

این اظهارنظر تازه رئیس‌جمهور آمریکا در حالی مطرح شده که به دنبال توافق ۱۰ بندی ترکیه و روسیه پس از رایزنی‌های رجب طیب اردوغان و ولادیمیر پوتین به منظور پایان دادن به عملیات نظامی آنکارا در شمال سوریه و عقب‌نشینی شبه‌نظامیان کُرد از شرق رودخانه فرات، نظامیان روس امروز چهارشنبه روند گشت‌زنی در این مناطق را آغاز کرده‌اند.

0% ...

آخرین اخبار

چین: آمریکا باید سیاست خصمانه خود را نسبت به کره شمالی کنار بگذارد


مراسم اربعین رهبر شهید در شهر مقدس قم برگزار شد +فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و موریتانی


خلیل الحیه: قتل عمدی فرماندهان پلیس غزه را محکوم می‌کنیم


گفتگوی تلفنی عراقچی و عاصم منیر


نماینده ایران: تجاوز نظامی آمریکا و اسرائیل سیاسی‌کاری شورای امنیت را آشکار کرده است


بازتاب جالبترین خبرها و واکنشها در جدیدترین قسمت از برنامه "عالمکم"


اسپانیا تحریم مقام‌های دیوان کیفری بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کرد


از نمایش قدرت تا بحران‌های داخلی، آیا جنگ ایران شکنندگی قدرت آمریکا را آشکار کرد؟


قالیباف:هدف آمریکا چپاول کشورهای منطقه است