سوریه چند پهپاد تروریست‌ها را سرنگون کرد

جمعه 10 آبان 1398
06:21
سوریه چند پهپاد تروریست‌ها را سرنگون کرد پدافند هوایی سوریه چند فروند پهپاد متعلق به گروه های تروریستی را نزدیک پایگاه «حمیمیم» روسیه در استان لاذفیه رهگیری و سرنگون کرد.

العالم - سوریه

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، یک مقام مسئول در پایگاه حمیمیم گفت که پدافند هوایی با رهگیری و سرنگونی این پهپادها در نزدیکی پایگاه حمیمیم، مانع رسیدن آنها به اهداف‌شان شد.

وی افزود: این پهیادها از سوی گروه‌های تروریستی مستقر در حومه شمال شرق لاذقیه و غرب ادلب به پرواز درآمده و سعی داشتند به این پایگاه نزدیک شوند.

بر اساس این گزارش، گروه های تروریستی «جبهه النصره» و «حزب اسلامی الترکستانی» در ماه‌های گذشته چند محموله از این پهپادها را دریافت کرده‌اند که از سوی برخی تجار از طریق خاک ترکیه وارد سوریه شده است.

سوریه در هشت سال گذشته شاهد جنگ داخلی و حضور گروه های تروریستی حمایت شده از سوی کشورهای غربی- عربی است که تاکنون صدها هزار کشته و میلیون ها نفر آواره در داخل و خارج این کشور به جا گذاشته است.

0% ...

آخرین اخبار

نماینده ایران در ژنو: توانایی دفاع از خود را داریم


سفیر ایران در دهلی نو: برخی کشتی‌های هندی از تنگه هرمز عبور کرده‌اند


بازداشت گردشگر انگلیسی در دبی به اتهام فیلمبرداری از حملات موشکی ایران


موج ۴۹ عملیات وعده صادق ۴/ تهاجم نیروی دریایی سپاه به پایگاه تروریست های آمریکایی در منطقه


سایه تهاجم به خاک ایران بر سر زنجیره غذایی آمریکا


 نقاط آسیب پذیر اقتصاد آمریکا در جنگ با ایران


ضربه پیش‌دستانه وزارت اطلاعات به مزدوران دشمن در سه استان


پیکر وزیر دفاع شهید در بهشت زهرا آرام گرفت + فیلم


سخنگوی نیروهای مسلح: کشورهای منطقه به قدرت پوشالی آمریکا اعتماد نکنند


حملات پهپادی ایران به یگان‌ها و مراکز اطلاعاتی و سایبری رژیم صهیونیستی