پنجاه و دومین تظاهرات جلیقه زردهای فرانسوی برگزار شد

شنبه 18 آبان 1398
22:45
پنجاه و دومین تظاهرات جلیقه زردهای فرانسوی برگزار شد در پنجاه و دومین هفته پیاپی از اعتراضات مردمی، جلیقه‌زردها در فرانسه تظاهرات خود را برگزار کردند.

العالم - اروپا

به گزارش اسپوتنیک، جنبش اعتراضی به اوضاع اقتصادی فرانسه و سیاست‌های دولت «امانوئل ماکرون» رئیس جمهوری این کشور موسوم به جلیقه‌زردها در پنجاه و دومین شنبه سیاه تجمعات خود را برگزار کردند.

تصاویر مخابره شده از این تظاهرات نشان می دهد مردم پاریس هم اکنون به تظاهرات خود ادامه داده و بر خواسته های خود اصرار دارند.

شهر «مون‌پلیه نیز صحنه تظاهرات مردم و تلاش پلیس برای متفرق کردن آن ها با استفاده از گاز اشک‌آور است. برخی رسانه ها در این خصوص اعلام کردند که ۹ نفر در این شهر توسط پلیس بازداشت شده اند.

معترضین (جلیقه زردها) با انتخاب روزهای شنبه و نامگذاری آن با عنوان «شنبه سیاه» اعتراضات خود را در هر هفته پیگیری می‌کنند.

جنبش اعتراضی جلیقه زردهای فرانسه از ۱۷ ماه نوامبر سال گذشته میلادی و در اعتراض به تصمیم دولت مبنی بر افزایش قیمت سوخت و کاهش مالیات ثروتمندان آغاز شد ولی به مرور مطالبات آنها رو به افزایش گذاشت.

پارلمان فرانسه اخیراً لایحه «ضد خرابکاری» دولت فرانسه که با هدف تشدید برخورد با اقدامات مخرب معترضان تدوین شده بود را تصویب کرد؛ اما این قانون از سوی شورای قانون اساسی فرانسه رد شد.

جلیقه زردها معتقدند ارائه این لایحه از سوی دولت ماکرون نشان دهنده روحیه دیکتاتوری وی است لذا این افراد خواهان استعفای او هستند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

شیخ عیسی قاسم: برخی نظام های عربی با توطئه‌های واشنگتن همگام هستند


گفت‌وگوی تلفنی سردار ابن‌الرضا با وزیر دفاع ترکیه/ گشایش جبهه جدید علیه حزب‌الله منطقه را با مخاطرات امنیتی مواجه می کند


اسلام‌آباد میزبان دهمین جلسه کمیته مشترک تجاری ایران و پاکستان


حمله صهیونیست‌های افراطی به یک کلیسا در قدس اشغالی


ادعای سیاستمدار عراقی درباره میانجی‌گری بغداد بین ایران و آمریکا


بقائی: با آمریکا مذاکره‌ای نداریم، مذاکرات با عمان در باره تنگه هرمز است


جنایات اشغالگران صهیونیست، اقدام فوری بین‌المللی را ایجاب می‌کند


کارشناس فلسطینی: کرانه باختری به سمت انفجار بزرگ حرکت می‌کند


لولا با اعلام نامزدی مجدد برای انتخابات ریاست جمهوری، متعهد به دفاع از حاکمیت برزیل شد


حملات صهیونیست‌ها به جنوب لبنان با بمب‌های ممنوعه فسفری