جادوی «مسی» بارسلونا را به صدر بازگرداند

يکشنبه 19 آبان 1398
02:08
جادوی «مسی» بارسلونا را به صدر بازگرداند تیم فوتبال بارسلونا با درخشش نابغه آرژانتینی مقابل سلتاویگو به برتری چهار بر یک دست یافت. «لیونل مسی» در این دیدار سه گل به‌ثمر رساند که ۲ گل آن از روی ضربات ایستگاهی غیرقابل مهار بود.

العالم-اروپا

شنبه شب از هفته سیزدهم لیگ باشگاه‌های اسپانیا، بارسلونا که چند روز قبل در زمین لوانته با حساب سه بر یک شکست خورده بود و شرایط خوبی نداشت در ورزشگاه نیوکمپ میزبان سلتاویگو بود و با اتکاء به درخشش «لیونل مسی» صاحب برتری چهار بر یک شد.

بارسلونا در دقیقه ۲۲ صاحب پنالتی شد که «لیونل مسی» به‌راحتی گل نخست را به ثمر رساند.

در ادامه بازیکنان سلتاویگو حملات زیادی را طراحی کردند و در دقیقه ۴۲ با ضربه آزاد «لوکاس اولازا» به گل تساوی رسیدند.

در دقیقه ۴۵ «مسی» بازهم فرشته نجات کاتالان‌ها شد و با ضربه آزادی تماشایی و مهار نشدنی، گل دوم خود و بارسلونا را به ارمغان آورد.

در ابتدای نیمه دوم بار دیگر بهترین بازیکن جهان با ضربه آزاد، گلزنی کرد تا هت‌تریک کرده و شبی جاودانه را به نام خود ثبت کند.

با این اوصاف مسی برای یازدهمین سال متوالی توانست تعداد گل‌های خود را در یکسال میلادی به عدد ۴۰ یا بیشتر برساند.

در دقیقه ۸۴ نوبت به «سرخیو بوسکتس» رسید تا با شوتی زمینی، چهارمین گل کاتالان‌ها را ثبت کند.

بارسلونا با کسب این پیروزی و ۲۵ امتیاز به صدرجدول بازگشت. رئال مادرید که پیش از این با چهار گل در زمین ایبار به برتری دست یافت با همین تعداد امتیاز و تفاضل گل کمتر در رتبه دوم جای دارد.


در همین رابطه بخوانید

0% ...

آخرین اخبار

گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و اسپانیا


حمله موشکی و پهپادی حزب الله به تجمع نظامیان رژیم اسرائیل


خرید هیجانی ارز در نرخ‌های بالا پر ریسک است


عارف: صنعت نفت در دوران جنگ درخشان ظاهر شد


سقوط آزاد ترامپ در نظرسنجی‌ها؛ رکورد نارضایتی ۶۲ درصدی


بقائی: طرح ایران منحصرا بر پایان جنگ متمرکز است


سخنگوی دولت: مشکلی در تأمین ورق‌های فولادی وجود ندارد


ولایتی: سیاست بین‌الملل لوکیشن فیلم «جک اسپارو» نیست


حماس: در صورت پایبندی اسرائیل به تعهدات، آماده شرکت در مذاکرات مرحله دوم آتش‌بس هستیم


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و آلمان