آیا نتانیاهو درهای جهنم را به روی خود باز کرده است؟

سه شنبه 21 آبان 1398
23:08
آیا نتانیاهو درهای جهنم را به روی خود باز کرده است؟ نماینده جهاد اسلامی گفت: هدف رژیم اشغالگر صهیونیستی از حمله به فرماندهان جهاد اسلامی در نوار غزه و دمشق ،تضعیف فرماندهان نظامی جنبش جهاد اسلامی است تا دستاوردی برای نتانیاهو در برابر دشمن سیاسی وی در تشکیل دولت صهیونیستی به شماربیاید.

العالم فلسطین

"احسان عطایا" نماینده جنبش جهاد اسلامی لبنان در گفت و گو با برنامه البوصله در شبکه خبری العالم اهداف اقدام شوم امروز رژیم صهیونیستی در هدف قرار دادن فرمانده جنبش جهاد پس از حمله به منزل بهاءابوالعطاء فرمانده جنبش جهاد اسلامی در نوار غزه و حمله به منزل اکرم العجوری یکی از فرماندهان جهاد در دمشق و شهادت فرزندش را تشریح کرد.

وی تاکید کرد: هدف رژیم اشغالگر صهیونیستی از حمله به فرماندهان جهاد اسلامی در نوار غزه و دمشق ،تضعیف فرماندهان نظامی جنبش جهاد اسلامی است تا دستاوردی برای نتانیاهو در برابر دشمن سیاسی وی در تشکیل دولت صهیونیستی به شماربیاید.

عطایا گفت دشمن صهیونیستی با این دو حمله نتوانست به هدفش دست یابد، بنابراین نتانیاهو به زودی بهای سنگینی خواهد پرداخت .نیروهای مقاومت و جنبش جهاد اسلامی پیش از شهادت بهاء ابوالعطا که دشمن وی را تهدید کرده بود و نامش در رسانه های صهیونیستی تکرار می شد که وی خطرناکترین مهره است ، تصمیم به پاسخگوئی داشت بنابراین دشمن صهیونیستی برای ارتکاب این جنایت زشت برنامه ریزی از پیش تعیین شده ای داشت.

0% ...

آخرین اخبار

رد ادعای رژیم صهیونیستی درباره شبکه ای از تونل های مقاومت در لبنان+ فیلم


تعداد شهدای لبنان به ۴ هزار و ۳۴۶ نفر رسید


حمله نیروهای مسلح یمن به نیروهای وابسته به عربستان در المخا و مأرب


ارتش: وفاداری به میهن و فرمانبرداری از ولایت فقیه کلید عبور از بن‌بست‌هاست


ویدئو گرافیک| ارتفاعات علی ‌الطاهر – دژِ مقاومت در جنوب لبنان/ با زیرنویس فارسی


خبرهایی از حمله موشکی یمن به مواضع عربستان در جازان


رژیم صهیونیستی مدعی ترور یکی از فرماندهان حزب‌الله لبنان شد


حمله توپخانه‌ای عربستان به مناطق روستایی شمال یمن


دیدار و گفت‌وگوی هیات حماس به ریاست الحیه با رئیس دستگاه اطلاعات مصر


دفتر حفاظت از منافع ایران در قاهره: حمله به مدرسه میناب نقض صریح حقوق بین‌الملل است