«الوفاق» بحرین حمله صهیونیست‌ها به غزه را محکوم کرد

جمعه 24 آبان 1398
14:21
«الوفاق» بحرین حمله صهیونیست‌ها به غزه را محکوم کرد
جمعیت ملی-اسلامی«الوفاق» به عنوان بزرگ‌ترین جمعیت معارض بحرین تجاوزات صهیونیست‌ها علیه غزه و دمشق را که به شهادت چند فلسطینی منجر شد، محکوم کرد.

العالم - بحرین

جمعیت الوفاق بحرین در بیانیه‌ای ضمن محکوم کردن حمله صهیونیست‌ها به نوار غزه و تجاوز به دمشق، بر ایستادگی در کنار ملت فلسطین و حمایت از حقوق سلب شده این ملت و مقاومت آن تأکید کرد.

در این بیانیه آمده است که صهیونیست‌ها عامل هرج‌ومرج و بی‌ثباتی در کل منطقه هستند.

طبق گزارش وبگاه «مرآة البحرین»، الوفاق در بیانیه خود خواستار اتخاذ موضع عربی و اسلامی یکپارچه علیه دشمن صهیونیستی شد، دشمنی که برای ایجاد شکاف در میان صفوف عربی و اسلامی، توسعه چنددستگی و ضربه زدن به ثبات بین کشورها تلاش می‌کند.

الوفاق همچنین شهادت تعدادی از فلسطینیان را تسلیت گفت و برای زخمی‌ها نیز شفای عاجل از خداوند مسئلت کرد.

حملات هوایی صهیونیست‌ها به غزه در هفته گذشته نزدیک به ۳۰ شهید و ده‌ها زخمی برجای گذاشت. در مقابل گروه‌های مقاومت، بیش از ۴۰۰ موشک و راکت به فلسطین اشغالی شلیک کردند و ادارات و مدارس شهرک‌های صهیونیست‌نشین را به مدت دو روز متوالی به تعطیلی کشاندند.

گروه های مقاومت در غزه از جمله جنبش جهاد اسلامی فلسطین با رژیم صهیونیستی بر سر آتش‌بس به توافق رسیدند. این آتش‌بس با میانجی‌گری طرف مصری حاصل شد.

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد


صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی