خبر فوری:

یک زن فرانسوی به اتهام عضویت در داعش به 14 سال حبس محکوم شد

شنبه 2 آذر 1398
22:06
یک زن فرانسوی به اتهام عضویت در داعش به 14 سال حبس محکوم شد
یک زن فرانسوی که سال ۲۰۱۴ با فرزندان خود برای پیوستن به گروه تروریستی داعش به سوریه رفته بود، به تازگی از سوی مقامات قضایی فرانسه به چهارده سال زندان محکوم شد.

العالم - اروپا

یک مادر فرانسوی که پنج سال پیش همراه با فرزندان خود برای پیوستن به گروه تروریستی داعش به سوریه رفته بود، روز جمعه به ۱۴ سال زندان محکوم شد.

به نوشته وبگاه «لوکال»، قاضیان فرانسوی «جیهان مخزومی» ۳۸ ساله را به ارتکاب اقدامات تروریستی و ​​کودک آزاری متهم کرده بودند.

مخزومی سال ۲۰۱۴ به همراه فردی به نام «ادی لرووکس» که بعدها در صف تروریست‌های داعش در سوریه کشته شد، فرانسه را همراه با چهار دختر خردسالشان به مقصد سوریه ترک کردند. مخزومی در سال ۲۰۱۶، هنگام بازگشت به فرانسه در فرودگاه پاریس به همراه سه دختر خردسالش دستگیر شد.

دادستان فرانسه درباره مخزومی گفت که عزیمت او به سوریه هرگز تصادفی نبوده، بلکه نتیجه سال‌ها تفکر افراطگرایانه بوده است.

وکلای مخزومی حکم صادره برای موکلشان را «نامناسب» خوانده و گفته‌اند برای تجدیدنظر در حکم صادره تلاش خواهند کرد.

در سال‌های گذشته عناصر داعش چندین حمله تروریستی در فرانسه انجام داده‌اند. در یکی از آخرین نمونه‌ها از این حملات، تابستان سال جاری در جریان یک انفجار در شهر «لیون» دستکم ۱۳ نفر زخمی شدند. یک منبع قضایی فرانسه یک روز بعد از این حادثه گفت، فردی که مظنون اصلی بمب‌گذاری در شهر لیون بود، با داعش بیعت کرده بود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

زنی که در زندان راه امام خمینی (ره) را ادامه داد؛ ماجرای قیامی در آن سوی مرزها و در امتداد صدای یک امام


تمجید حقوقدان تاجیک از قدرت و مقاومت ایران


تنش در مناسبات دیپلماتیک برزیل و آرژانتین بالا گرفت


مقام نظامی روس: حمله اوکراین به کشتی‌های تجاری تروریسم دریایی است


شکست تلاش‌های غرب برای انزوای مسکو


شوک ١٢٢ میلیون دلاری بنزما به عربستان


بقایی: آمریکا می‌خواست در ۳ روز ایران را تسلیم کند اما حالا در باتلاق خودساخته گیر کرده است/ ماجراجویی اوکراین بی‌پاسخ نمی‌ماند/ مذاکرات ایران و عمان سازنده بود


رئیس مجلس خبرگان رهبری: مراسم اربعین هرچه باشکوه‌تر برگزار شود


عضو مجلس خبرگان رهبری: اربعین نماد تجدید پیمان با امام حسین(ع) و نمایش اقتدار جبهه مقاومت است


تظاهرات در برلین در حمایت از فلسطین، لبنان و ایران