گزارش خبرنگار العالم از حوادث امروز میدان الوثبه بغداد + فیلم

پنج‌شنبه 21 آذر 1398
20:42
خبرنگار شبکه خبری العالم در عراق گزارش داد که داستان نوجوان 16 ساله به نام "هیثم" که گفته شده با تیراندازی به طرف تظاهرکنندگان 4 نفر از آنان را کشته بود، حقیقت ندارد.

العالمعراق

خبرنگار العالم گفت گواه دروغ بودن این داستان آن است که پزشکی قانونی بغداد رسما اعلام کرده که امروز هیچ جسدی غیر از جسد هیثم که توسط افراد نفوذی هدف واقع شد را دریافت نکرده است.

خبرنگار العالم ادامه داد که بر اساس بیانیه ستاد نیروهای مسلح عراق، این نوجوان که خانه اش در اطراف میدان الوثبه بود از افرادی که گفته می شد تظاهرکننده هستند خواست از اطراف خانه اش دور شوند اما این افراد دور نشدند که به همین دلیل وی برای دورکردن آنان اقدام به تیراندازی هوایی کرد، پس از آن بود که افراد مزبور خشمگین شده و خانه اش را آتش زدند، وی را به قتل رسانده و پس از کشیدن بر روی زمین، روی چراغ برق آویزان کردند.

وی ادامه داد که تظاهرکنندگان در هفته های اخیر به نیروهای امنیتی اجازه ورود به میدان الوثبه برای حفاظت از آنان در برابر افراد نفوذی را ندادند، البته نیروهایی در میدان بودند اما مسلح نبودند که به همین دلیل نتوانستند بر اوضاع مسلط شوند.

خبرنگار العالم خاطر نشان کرد که از سوی دیگر تظاهرکنندگان میدان التحریر از عاملان حوادث میدان الوثبه اعلام برائت کرده اند.

کاربران شبکه های اجتماعی امروز تصاویر کشیده شدن جسد این نوجوان بر روی زمین را منتشر کرده اند که شبکه خبری العالم به خاطر شنیع بودن آن، قادر به پخش این تصاویر نیست.

0% ...

آخرین اخبار

دشمن سعودی نظامیانش را در یمن رها کرد تا بمیرند+فیلم


تحریم تازه قاضی دیوان عالی برزیل؛ اهرم واشنگتن برای تشدید فشار بر دولت داسیلوا


کارشناس مجری یمنی: سیطره بر یمن به کابوسی برای آل سعود تبدیل شده است


قالیباف: آموزش وپرورش نهادی تمدن ساز و آینده ساز است


بقائی: مطالبه ایران از قطر، روشن شدن وضعیت خلبانان ایرانی است


یورش نظامیان صهیونیست به جنوب سوریه با 10 خودروی نظامی


گزینه های روی میز آمریکا علیه ایران و تنگه هرمز شکست خورده است +فیلم


موافقت مشروط حماس با مرحله دوم طرح صلح در غزه


افزایش بهای جهانی نفت؛ طلا صعودی شد


روحانی لبنانی: کشور تاب دو دستگی بیشتر را ندارد