ریاض: واشنگتن در خصوص ترور قاسم سلیمانی با ما مشورت نکرد

يکشنبه 15 دی 1398
15:12
ریاض: واشنگتن در خصوص ترور قاسم سلیمانی با ما مشورت نکرد

یک مقام سعودی مدعی شد که دولت آمریکا در خصوص عملیات ترور سردار شهید قاسم سلیمانی با مقامات ریاض مشورتی نکرده بود.

العالم - عربستان سعودی

یک مقام سعودی بدون افشای هویت خود، مدعی شد که ریاض در پی کاهش بحران به وجود آمده پس از شهادت سردار قاسم سلیمانی و به دنبال کاهش بحران در منطقه است.

او به خبرگزاری فرانسه گفت دولت آمریکا در خصوص حمله‌ای که موجب شهادت سردار قاسم سلیمانی شد، با مقامات سعودی مشورت نکرده بود.

این مقام سعودی افزود: «در سایه تحولات سریعی که رخ می‌دهد، دولت سعودی بر اهمیت خوشتن‌داری و ممانعت از افزایش تنش که عواقب وخیمی در پی دارد، تأکید می‌کند.»

هراس ریاض از انتقام ایران و «عواقب وخیم» ترور شهید قاسم سلیمانی، موجب شده است تا «خالد بن سلمان» معاون وزیر دفاع عربستان برای گفت‌وگو درباره آرامش در منطقه به واشنگتن و لندن سفر کند.

«سلمان بن عبدالعزیز» شاه عربستان هم شامگاه شنبه با رئیس جهور عراق تماس تلفنی برقرار کرد و خواستار اتخاذ تمامی اقدامات مورد نیاز برای کاهش تنش در منطقه شد.

«محمد بن سلمان» ولی‌عهد سعودی هم پس از آن با عادل عبدالمهدی نخست وزیردولت پیشبرد امور عراق تماس تلفنی گرفت و درباره اوضاع عراق و منطقه با او گفت‌وگو کرد و خواستار کاهش تنش شد.

در همین حال روزنامه الشرق الاوسط شب گذشته از برگزاری نشست فرماندهان نظامی سعودی با همتایان خود از میان کشورهای همسو با ریاض به منظور بررسی احتمال حمله یمنی‌ها به عربستان یا دیگر کشورهای عضو ائتلاف متجاوزان علیه یمن خبر داد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

نرخ تورم آمریکا به اوج ۳ ساله صعود کرد


اصول اصلی ایران در مذاکرات اعلام شد


دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: کشورها برای موارد بیشتر هانتاویروس آماده باشند


سنتکام بر تداوم محاصره دریایی ایران تاکید کرد


سازمان ملل: قانون اعدام اسرای فلسطینی راه را برای نقض حقوق بشر باز می‌کند


تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به «نبطیه» در جنوب لبنان


حمله حزب‌الله به پایگاه نظامی ارتش اسرائیل در مرگلیوت


همتی از طراحی برنامه تامین مالی بازسازی اقتصاد ملی خبر داد


سردار طلایی‌نیک: ایران آماده پاسخ بی‌درنگ به تجاوز دشمن است


مأموریت پزشکیان به عارف درباره اینترنت