در پی شهادت سردار سلیمانی؛

آلمان نشست اضطراری وزرای خارجه اتحادیه اروپا را خواستار شد

دوشنبه 16 دی 1398
08:46
آلمان نشست اضطراری وزرای خارجه اتحادیه اروپا را خواستار شد وزیر خارجه آلمان در واکنش به شهادت سردار سلیمانی و رای پارلمان عراق مبنی بر اخراج نیروهای بیگانه، برگزاری نشست اضطراری وزرای خارجه اتحادیه اروپا را خواستار شد.

العالم ـ اروپا

بنابر گزارش رویترز، هایکو ماس وزیر خارجه آلمان به دنبال تنش‌های اخیر منطقه‌ای که محصول اقدام خصمانه آمریکا در به شهادت رساندن سردار قاسم سلیمانی است خواستار برگزاری نشست بحران از سوی وزرای خارجه اتحادیه اروپا شد.

وی در بیانیه‌ای مدعی شد: در مقام کشورهای اروپایی، ما در همه طرفین، کانال‌های ارتباطی مقاوم را آزمون و خطا کرده‌ایم و باید از آنها در این شرایط نهایت استفاده را ببریم.

ماس از «جوزف بورل» مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا خواست برای این هفته نشستی را با حضور وزرای خارجه این اتحادیه در راستای اتخاذ رویکردی واحد در قبال تحولات اخیر تدارک ببیند.

وی همچنین از تصمیم برای صحبت با دولت بغداد پیرامون رای پارلمان عراق مبنی بر اخراج نظامیان بیگانه از خاک این کشور خبر داد.

ماس در این باره مدعی شد: علاقه وافر ما به ثبات و اتحاد عراق نباید قربانی شرایط فعلی شود.

به گزارش مهر، وزیر دفاع آلمان نیز در توئیتر خود از تعویق روند جایگزینی نظامیان این کشور در عراق خبر داده است.

پهپادهای آمریکایی بامداد جمعه در اقدامی تجاوزکارانه نیروهای حشد شعبی را در نزدیکی فرودگاه بغداد هدف قرار دادند که در این حمله سردار حاج قاسم سلیمانی به همراه تعدادی از فرماندهان حشدشعبی به فیض شهادت نائل شدند.

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: ارزیابی واقعی از هزینه‌های جنگ آمریکا علیه ایران ۴۰ تا ۵۰ میلیارد دلار است


ترامپ نیروهای نظامی آمریکا در آلمان را کاهش می دهد


حمدان: تا اجرای تعهدات مرحله اول توافق آتش‌بس، مذاکره برای مرحله دوم بی معنا است


نمایندگی ایران: اورانیوم غنی‌شده ایران تحت نظارت کامل آژانس است


بهای نفت خام برنت به ۱۲۰ دلار در هر بشکه رسید


کنایه قالیباف به بلوف ترامپ: پس از ۳ روز هیچ چاه نفتی در ایران منفجر نشد


یورش رژیم صهیونیستی به ناوگان جهانی الصمود؛ تل آویو هفت کشتی را توقیف کرد


گفت و گوی تلفنی عراقچی و رئیس مجلس نمایندگان لبنان


همکاری گوگل با پنتاگون برای اهداف جنگی


واکنش تهران به اتهام‌زنی واهی مقامات بحرین علیه ایران