پاریس: شهروندان فرانسوی در «حیفا» احتیاط پیشه کنند

چهارشنبه 18 دی 1398
16:43
پاریس: شهروندان فرانسوی در «حیفا» احتیاط پیشه کنند وزارت خارجه فرانسه ضمن هشدار درباره وضعیت جاری تنش‌ها بین آمریکا و ایران و اثرات آن بر منطقه غرب آسیا، از شهروندان فرانسوی خواست در شهر «حیفا» تدابیر امنیتی را رعایت کنند.

العالم - آمریکا

در ادامه واکنش‌های بین‌المللی به حمله موشکی بامداد امروز چهارشنبه ایران به مواضع آمریکایی‌ها در عراق، وزارت خارجه فرانسه درباره وضعیت در شهر حیفا در فلسطین اشغالی بیانیه صادر کرده است.

به نوشته روزنامه «الشرق الاوسط»، وزارت خارجه فرانسه امروز چهارشنبه با انتشار یک بیانیه به شهروندان فرانسوی مستقر در شهر «حیفا» در فلسطین اشغالی توصیه کرده که با توجه به تنش‌ها در منطقه غرب آسیا، احتیاط پیشه کنند.

بیانیه هشدارآمیز وزارت خارجه فرانسه در شرایطی منتشر شده که همین وزارتخانه پیش از این، عملیات موشکی ایران در پاسخ به ترور سردار شهید سلیمانی و هدف قرار دادن دو پایگاه آمریکا در عراق را محکوم کرده بود.

0% ...

آخرین اخبار

بیانیه معاونت برون‌مرزی سازمان صداوسیما در پی شهادت خبرنگار شبکه العالم


پیام تسلیت شبکه خبری العالم به مناسبت شهادت خبرنگار این شبکه در لبنان +فیلم


پیام رهبر انقلاب به مناسبت سالروز افتتاح اولین دوره مجلس


فرمانده پدافند هوایی شمال کشور: ۱۷ پایگاه نظامی منطقه ای آمریکا در جنگ، موشکباران شد


قاب خاطرات؛ خاطره حسام زیدان خبرنگار شهید العالم از حضور شهید سلیمانی در عملیات آزادسازی البوکمال سوریه


وزارت خارجه: اقدام آمریکا در نقض چندین‌باره آتش‌بس محکوم است/ محکوم کردن لفاظی‌های تهدیدآمیز مقامات آمریکایی علیه عمان


قالیباف: قوه مقننه آمادگی هر گونه همکاری و پشتیبانی از قوای نظامی کشور را دارد


سرلشکر عبداللهی:شهید شیرازی تجسم متانت، امانت و ولایت‌مداری بود


هراس صهیونیست‌ها از کابوس پهپادهای حزب‌الله/ معاریو: نتانیاهو اردک لَنگ است


سازمان ملل: کشتار فلسطینیان در محدوده‌ خط آتش‌بس غزه جنایت جنگی است