احتمال حمله موشکی قریب‌الوقوع جبهه مقاومت به مواضع آمریکا

جمعه 20 دی 1398
16:22
احتمال حمله موشکی قریب‌الوقوع جبهه مقاومت به مواضع آمریکا منابع خبری از احتمال حمله موشکی قریب الوقوع به مواضع آمریکا در منطقه توسط گروه‌های مقاومت خبر دادند.

العالم - عراق

شب گذشته برخی رسانه ها از وقوع انفجاری شدید در نزدیک مرز عراق و سوریه در شهرستان «القائم» خبر دادند.

گفته شده این انفجار در پی وقوع یک حمله هوایی صورت گرفته است.

به دنبال تداوم اقدامات تروریستی آمریکا در منطقه، امروز امیر حاتمی وزیر دفاع ایران در گفتگو با همتای ژاپنی خود بار دیگر تاکید کرد: هرچه زودتر باید به حضور اشغالگرانه آمریکا در منطقه پایان داد.

ساعاتی پیش «عادل عبدالمهدی» نخست‌وزیر دولت پیشبرد امور عراق هم از آمریکا خواست خروج نظامیانش را تسریع کند.

در پی ترور سپهبد سلیمانی و ابومهدی المهندس، گروه‌های مقاومت خواستار خروج فوری آمریکا از منطقه شدند و اعلام کردند مراکز آمریکا در منطقه را هدف قرار خواهند داد.

آمریکا هم اکنون در برخی کشورهای منطقه پایگاه نظامی دارد. مهمترین و مجهز ترین پایگاه نظامی آمریکا عین الاسد عراق بود که در جریان حمله موشکی ایران آسیب جدی دیده و طبق آخرین برآوردها حدود ۴۰۰ کشته و زخمی به دنبال داشته است.

در ساعات اولیه این حمله، یک منبع مطلع در اطلاعات سپاه به نقل از منابع محلی اعلام کرد دست کم ۸۰ نظامی آمریکایی کشته و بیش از ۲۰۰ نفر زخمی شده اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سی‌ان‌ان: داماد ترامپ در دیدار۴ ساعته، نتانیاهو را برای پیشبرد طرح غزه تحت فشار گذاشت


پیروزی قاطع ایران بر آمریکا و اسرائیل در عرصه‌های نظامی و سیاسی آشکار است


نارضایتی از تصمیم‌های لحظه‌ای و نگاه تحقیرآمیز ترامپ به کشورهای منطقه


تیم ایران در جمع بهترین‌های مسابقات بین‌المللی سامبو نظامیان


سخنگوی وزارت خارجه: حمله پهپادی به دفتر رئیس اقلیم کردستان عراق مشکوک است


روابط دوجانبه و تحولات منطقه، محور گفت وگوی تلفنی عراقچی و فیدان


عراقچی بر مواضع اصولی ایران در حمایت از امنیت، ثبات و تمامیت ارضی عراق تاکید کرد


دیدارهای دیپلماتیک عراقچی با سفرا و نمایندگان خارجی


باقرپور: تفاهم‌نامه اسلام‌آباد در کماست؛ امکان احیا هنوز وجود دارد


صلح و امنیت منطقه‌ای و وضعیت تنگه هرمز ، محور دیدار غریب‌آبادی و همتای چینی