بيانيه مهم "اتاق عمليات بصره" خطاب به معترضان عراقي

دوشنبه 30 دی 1398
19:35
بيانيه مهم فرماندهی "اتاق عملیات بصره" در بیانیه ای اعلام کرد: افرادی که اقدام به تحریک مردم برای حضور در تظاهرات می کنند به دنبال برهم زدن امنیت و ایجاد شکاف میان نیروهای امنیتی و شهروندان بصره هستند.

العالم ـ عراق

در بیانیه فرماندهی "اتاق عملیات بصره" از مردم خواسته شده است، راهها و مسیرها را مسدود نکنند و به اموال دولتی و غیر دولتی و تاسیسات و زیرساختهای عمومی و خصوصی اسیب نزنند.

در این بیانیه خاطرنشان شده، " سرلشگر جاسم نزال فرمانده اتاق عملیات بصره بارها به نیروهای تحت فرمانش تاکید کرده که به طور جدی امنیت محل برگزاری تظاهرات ها را تامین و حاکمیت قانون را اعمال کنند و رفتار حرفه ای، انسانی و اخلاقی با معترضان داشته باشند و به خشونت متوسل نشوند".

این بیانیه همچنین افزوده است: "فرماندهی اتاق عملیات از تظاهرات کنندگان مسالمت آمیز می خواهد که قوانین را رعایت کنند و به نقش نیروهای امنیتی در برقراری امنیت احترام گذاشته، به عناصر تخریبگر و قانون شکن اجازه فرصت طلبی ندهند و با عناصر آشوب گر همراهی نکنند".

فرماندهی اتاق عملیات بصره همچنین هشدار داده که قانون شکنان مورد پیگرد قضایی قرار خواهند گرفت.

0% ...

آخرین اخبار

جنوب لبنان زیر آتش است؛ تعلل دشمن صهیونیستی در اجرای عقب‌نشینیِ توافق‌شده


کارشناس سیاسی: واشنگتن بی‌اعتباری امضای سیاسی خود را ثابت کرده است


صنعاء از معادلات جدید بازدارندگی پرده برداشت +فیلم


پبام رهبر معظم انقلاب درباره حماسه عظیم بدرقه آقای شهید ایران و تبیین مسائل مهم کشور


ایستادگی خانواده فلسطینی در برابر حملات صهیونیسیت ها از لنز دوربین العالم


مهاجرانی: دولت با تمام توان به دنبال تأمین منابع لازم برای آغاز بازسازی است


بقائی: هیچ بندی از تفاهم‌نامه اجازه ایجاد مسیر موازی در تنگه هرمز را نمی‌داد


امام جمعه بغداد: تشییع میلیونی رهبر شهید انقلاب، نشانه مخالفت با وابستگی به بیگانگان بود


قهرمانی بدون شکست پسران والیبال ایران در آسیا


وزیر خارجه کره شمالی امروز وارد روسیه می‌شود