ادامه پاکسازی نژادی رژیم صهیونیستی در قدس | ملک قدیمی فلسطینی مصادره شد

سه شنبه 1 بهمن 1398
11:30
ادامه پاکسازی نژادی رژیم صهیونیستی در قدس | ملک قدیمی فلسطینی مصادره شد رژیم صهیونیستی در ادامه اقدامات خود برای تغییر بافت جمعیتی قدس، ملک و منزل یک خانواده فلسطینی را که هزاران متر مساحت داشت به نفع یک جمعیت شهرک‌سازی صهیونیستی مصادره کرد.

العالم - فلسطین اشغالی

دادگاه رژیم صهیونیستی منزل مسکونی یک خانواده فلسطینی در «سلوان» واقع در جنوب قدس را به نفع جمعیت شهرک‌سازی «عطیرت کوهنیم» مصادره کرد.

بر اساس گزارش روزنامه «القدس العربی»، منزل مسکونی مذکور سه طبقه بوده و هفده نفر از جمله زنان و کودکان ساکن آن بوده‌اند اما این خانواده را مجبور به تخلیه کرده‌اند.

در حالی که مرکز اطلاعاتی «وادی حلوه» در سلوان اعلام کرده این خانواده دهها سال است که زمین و خانه را به اسناد رسمی خریداری کرده‌اند، جمعیت شهرک‌سازی مذکور از سال۲۰۱۶ ادعای مالکیت این ملک را کرد.

ملک مصادره شده پنج هزار دونم (هر دونم حدود هزار متر) مساحت دارد، در محله «بطن الهوای» سلوان است و رژیم صهیونیستی مدعی است که مالکیت آن به یهودیان یمنی در سال ۱۸۸۱ بازمی‌گردد.

روزنامه «هاآرتص» در گزارشی در همین باره نوشت، جمعتی صهیونیستی یاد شده دنبال تخلیه ۷۰۰ فلسطینی دیگر از خانه‌هایشان است و این اولین گام آنها در این مسیر است.

از سوی دیگر، ادامه حفاری‌های رژیم صهیونیستی در قدس اشغالی بویژه محله‌ای نزدیک به مسجدالاقصی منجر به ایجاد شکاف‌های گسترده در منازل فلسطینی‌ها شده است.

در همین زمینه رژیم صهیونیستی دیروز به ساکنان ۱۰ منزل فلسطینی در محله «باب السلسله» قدس اشغالی اخطار تخلیه داده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند