ترامپ: مجروح شدن نیروهایمان در عین‌الاسد خیلی جدی نبود

چهارشنبه 2 بهمن 1398
16:55
ترامپ: مجروح شدن نیروهایمان در عین‌الاسد خیلی جدی نبود رئیس‌جمهور ایالات متحده در پاسخ به سوالی درباره آسیبی که نظامیان آمریکایی در حمله موشکی ایران به پایگاه عین‌الاسد دیدند، ادعا کرد خیلی جدی نبوده است.

العالم-آمریکا

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا امروز (چهارشنبه) در تلاش مجدد برای اندک جلوه‌دادن حجم خسارت انتقام موشکی ایران و حمله به پایگاه «عین‌الاسد»، مدعی شد زخمی شدن آنها چندان جدی نبود.

ترامپ در نشست خبری پایانی خود در اجلاس «مجمع جهانی اقتصاد» در داووس، در پاسخ به سوالی درباره گزارش‌ها از زخمی شدن نظامیان آمریکایی در حمله موشکی به عین‌الاسد مدعی شد: «شنیدم که آنها سردرد گرفتند و یک سری چیزهای دیگر که می‌توانم بگویم خیلی جدی نبود».

وی بعد از مواجه شدن با اصرار خبرنگار مبنی بر اینکه شما در اولین واکنش به عملیات موشکی ایران گفتید هیچ نظامی آمریکایی آسیب ندیده اما اکنون گفته می‌شود حداقل ۱۱ نفر مجروح شده‌اند، گفت: «آنها این را به من گفتند... شما باید از وزارت دفاع سوال کنید. نه، از نظر من خیلی جدی نیست، مخصوصا در مقایسه با جراحت‌های دیگری که دیده‌ام».

رئیس‌جمهور آمریکا که به اذعان سیاستمداران این کشور، سرباز فراری از جنگ ویتنام است، با لحنی که گویی در جنگ‌های بسیاری مشارکت داشته، افزود: «من قبلا افرادی را بدون دست و پا دیده‌ام. من کسانی را دیده‌ام که به طرز واقعا وحشتناکی در آن جنگ (عراق ۲۰۰۳) مجروح شده بودند... من آنها را جراحات بد می‌دانم، نه اینها را!»

این در حالی است که وزارت دفاع آمریکا بامداد امروز اعلام کرد که علاوه بر یازده نظامی که پیشتر گفته شده بود در حمله موشکی ایران به عین‌الاسد آسیب دیدند، نظامیان دیگری هم هستند که برای طی روند درمان به خارج از عراق منتقل شده‌اند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند


پربیننده ترین خبرها

رسانه‌های اسرائیلی به نقل از منابع آگاه: نتانیاهو هفته آینده برای دیدار با ترامپ عازم واشنگتن می‌شود.


فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، سید مجید موسوی: منبع هرگونه پشتیبانی از دشمن در تجاوز به خاک ایران اسلامی، هدف مشروع ما خواهد بود.


اسپانیا با پیروزی ۲ بر صفر مقابل فرانسه، به فینال جام جهانی راه یافت.


ارتش جمهوری اسلامی ایران: دوران بزن در رو تمام شده است و هرگونه حمله به زمین، دریا یا حریم هوایی ایران بدون پاسخ نخواهد ماند.


ادعای ترامپ: به شدت به ایران ضربه خواهیم زد / آنها باید توافق را بپذیرند


منابع عربی از وقوع انفجارهایی در پایگاه‌های نظامی آمریکایی در اردن خبر می‌دهند.


انفجارهای شدید در پایگاه‌های آمریکا در بحرین و به صدا در آمدن آژیرهای هشدار


آژیرهای خطر در بحرین و كويت به صدا درآمد


شنیده شدن صدای انفجار در بوشهر


محموله جدید داروهای حیاتی بیماران متابولیک و مبتلایان به سرطان وارد کشور شد


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات وارد بغداد شد