موسوی: رژیم عربستان شریک جرم ترامپ در ترور سردار سلیمانی است

سه شنبه 8 بهمن 1398
21:01
موسوی: رژیم عربستان شریک جرم ترامپ در ترور سردار سلیمانی است سخنگوی وزارت خارجه ایران با ابراز انزجار از حمایت وزیر خارجه عربستان از ترور شهید سلیمانی، گفت: رژیم عربستان با این حمایت شریک جرم ترامپ است.

العالم - ایران / سیاسی

سید عباس موسوی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران با انتقاد شدید از اظهارات اخیر وزیر امور خارجه عربستان در مصاحبه با شبکه سی. ان. ان تاکید کرد: از آنجایی که عربستان خود را در نقش پدر خوانده داعش و گروه های تروریستی می بیند، می پندارد شهادت فرماندهان محور مقاومت به دست رئیس جمهور تروریست آمریکا، منجر به امنیت گروه های تروریستی و دولت های تروریست پرور شده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه با توصیه به وزیر خارجه سعودی برای مراجعه به کتب مرجع حقوق بین الملل در موضوع « دفاع مشروع» و رعایت یافته های حقوقی در معنا و مفهوم اصطلاحات از جمله مقوله دفاع مشروع افزود: اینکه وزیر امور خارجه سعودی، با قلب تمامی قوانین محرز بین المللی، یک ترور آشکار را دفاع مشروع می خواند باعث تاسف و انزجار است. ترور سپهبد شهید سلیمانی، توسط ارتش تروریستی آمریکا در خاک یک کشور دیگر و بدون هماهنگی کشور میزبان و علیه میهمان رسمی آن کشور و یک مقام رسمی خود کشور میزبان، آنهم در فرودگاهی غیرنظامی انجام پذیرفته که به اذعان کشور میزبان، اقدامی خلاف مقررات داخلی عراق و صدالبته خلاف قوانین محرز حقوق بین الملل بوده است. رژیم عربستان با این حمایت شریک جرم ترامپ است.

سخنگوی وزارت امور خارجه در ادامه تاکید کرد: آنچه موجب امنیت منطقه خواهد شد، خروج نیروهای مزاحم و زورگوی بیگانه است که بر مقدرات برخی کشورها چیره شده اند.

موسوی خاطرنشان کرد: سعودی ها در هم پیمانی با دولت تروریستی ترامپ و صهیونیست های کودک کش نقش اساسی در بحرانی شدن منطقه ایفاء کرده که نمونه بارز آن تجاوز چندین ساله به یمن و ارتکاب جنایات جنگی در حق مردم مظلوم یمن است؛ جنایاتی که بارها از سوی سازمان ملل متحد مورد تایید قرار گرفته است.

فیصل بن فرحان آل سعود وزیر خارجه عربستان در گفتگو با شبکه سی ان ان با پرداختن به موضوع ترور سپهبد «قاسم سلیمانی» از سوی نیروهای آمریکا و حمایت از سخنان پامپئو وزیر خارجه آمریکا در زمینه اوضاع کنونی منطقه پس از شهادت سپهبد سلیمانی نیز گفت: «آمریکا در دفاع مشروع از خود عمل کرد.»

وی همسو با آمریکا مدعی شده است که ترور سردار سلیمانی امنیت منطقه را افزایش داده است.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

سردار شکارچی: آمریکا و رژیم صهیونیستی حق ندارند در منطقه باشند


بمبی که نماینده پارلمان ایرلند منفجر کرد


برگزاری مراسم بزرگداشت رهبر شهید انقلاب در حسینیه شماره ۲ جماران


در سایه تجاوزگری همه‌جانبه؛ وسایل اهالی غزه نیز از دست اشغالگران در امان نماند


تحلیل‌گر صهیونیست: آمریکا از ترس قیمت نفت دست به عصا حرکت می‌کند/ ایران در مدیریت جنگ تبحر دارد


بیانیه وزارت امور خارجه درباره حملات وحشیانه آمریکا علیه ایران و جنایات جنگی ارتکابی


مخالفان مقابله با تروریسم، برده‌داری، قاچاق انسان و جنایات بین‌المللی چه کسانی هستند؟


امنیت کامل در مرزها برای تردد زائران اربعین فراهم است


سفیر ایران در ژنو: حملات آمریکا به زیرساخت‌های غیرنظامی باید محکوم شود


رهبر انصارالله یمن:تناقض‌گویی‌های مکرر ترامپ گواه شکست در برابر ایران است/ آمریکا و «اسرائیل» سرمنشأ شرارت در منطقه هستند