سوریه: جامعه جهانی تحقیر قوانین بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کند

چهارشنبه 9 بهمن 1398
15:58
سوریه: جامعه جهانی تحقیر قوانین بین‌المللی از سوی آمریکا را محکوم کند وزارت خارجه سوریه با محکومیت شدید طرح معامله قرن، دولت آمریکا را به عدم توجه و اهانت به قوانین بین‌المللی متهم کرد.

العالم- سوریه

وزارت خارجه سوریه امروز (چهارشنبه) در بیانیه‌ای به رونمایی از طرح «معامله قرن» واکنش نشان داد و عملی شدن آن را مصداق بارز تسلیم در برابر رژیم صهیونیستی دانست.

به نوشته خبرگزاری رسمی سوریه (سانا)، در این بیانیه آمده است: « طرح اخیر آمریکا بار دیگر نشان از ائتلاف قوی آمریکا و رژیم صهیونیستی برای دشمنی با امت عربی دارد و سیاست آمریکا در منطقه در وهله اول "خدمت به اسرائیل" و برنامه‌های این رژیم با نادیده گرفتن حقوق و منافع کشورهای عربی است.»

دولت سوریه در ادامه از جامعه جهانی خواست تا «تحقیر» قوانین بین‌المللی از سوی آمریکا و بی توجهی این کشور به تصمیمات بین‌المللی برای پایان اشغالگری در اراضی فلسطینی و عربی و لزوم استیفای حقوق فلسطینی‌ها را محکوم کند.

دمشق از کشورهای عربی نیز خواست تا موضع واحدی در مقابل آمریکا و رژیم صهیونیستی اتخاذ کنند.

«دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا سه‌شنبه شب (دیشب) در کنفرانس خبری مشترک با «بنیامین نتانیاهو» از معامله قرن رونمایی کرد (+) و موجی از خشم و محکومیت را در کشورهای عربی به راه انداخت. با این وجود دولت بحرین در بیانیه‌ای از طرح ترامپ استقبال کرده است و دولت‌های ریاض و ابوظبی نیز کماکان در سکوت به سر می‌برند.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وزیر دفاع فرانسه: ما برای تامین امنیت ملی خود به آمریکا نیازی نداریم


نماینده حزب الله: لبنان باید از ظرفیت ایران برای پایان دادن به تجاوزات "اسرائیل" بهره بگیرد


تحلیلگر نظامی صهیونیست: اسرائیل در آستانه شکست جدیدی در مقابل ایران و لبنان قرار دارد


تونی بلر: مذاکره با حماس برای انتقال اداره غزه طی روزهای آتی آغاز می‌شود


حزب‌الله: دشمن پیشروی محدودی در جنوب لبنان داشته است


جزئیات غیررسمی از یادداشت تفاهم ایران و آمریکا/ مرجع مدیریت تنگه هرمز چه کشوری است؟+ فیلم


نخست‌وزیر لبنان: با تشدید تنش خطرناک و بی‌سابقه از سوی اسرائیل مواجهیم


هاکان فیدان: مذاکرات ایران و آمریکا به مرحله حساسی رسیده است


حزب‌الله لبنان: بیروت در برابر اشغالگران از نقش ایران بهره ببرد


انتقاد ساکنان شمال فلسطین اشغالی: نتانیاهو ما را مقابل حزب‌الله تنها گذاشته است