جیمز جفری: برنامه ای برای خروج نیروهای آمریکایی از سوریه نداریم

جمعه 11 بهمن 1398
03:47
جیمز جفری: برنامه ای برای خروج نیروهای آمریکایی از سوریه نداریم نماینده ویژه آمریکا در امور سوریه گفت که کشورش هیچ برنامه ای برای عقب نشینی نیروهای آمریکایی از سوریه در آینده نزدیک را ندارد.

العالم-آمریکا

«جیمز جفری» نماینده ویژه امریکا در امور سوریه پنجشنبه شب در یک نشست خبری گفت که واشنگتن برای خروج نیروهای آمریکایی از سوریه در آینده نزدیک، هیچ برنامه ای ندارد.

این در حالی است که دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا در اکتبر گذشته پس از آغاز عملیات ترکیه در شمال شرق سوریه دستور داد تا حدود دو هزار نظامی آمریکایی از منطقه خارج شوند.

چند روز پس از اظهارات ترامپ درباره خروج نیروهای آمریکایی از سوریه، مسئولان پنتاگون گفته بودند که تعداد کمکی از نیروهای آمریکایی در مناطق نفت خیز دیرالزور واقع در شرق سوریه حضور خواهند داشت.

جیمز جفری در ادامه نشست خبری به حملات ارتش سوریه در ادلب اشاره کرد و مدعی شد که دمشق سعی در تحقق پیروزی نظامی را دارد و تمایلی به دستیابی به راه‌ حل های سیاسی ندارد.

وی بدون اشاره به حملات تروریست ها به مواضع ارتش سوریه در ادلب گفت که «ما همه از عملیات و حملات شدید ارتش سوریه در ادلب، نگران هستیم».

پس از حملات گسترده گروه تروریستی جبهه النصره در دسامبر گذشته به مواضع ارتش سوریه در ادلب، نیروهای سوری عملیاتی را برای دفع این حملات انجام دادند که این عملیات به‌ موجب توافق آتش‌بس بین روسیه و ترکیه از روز نهم ژانویه متوقف شده است.

حالا نیروهای ارتش سوریه در واکنش به نقض مکرر توافق آتش‌بس در ادلباز سوی تروریست‌ها، چند روزی است که عملیات خود را در جنوب شرقی این استان از سر گرفته است. منابع میدانی تأکید کردند که از سرگیری عملیات ارتش سوریه در منطقه کاهش تنش ادلب در واکنش به اقدام تروریست‌ها در نقض مکرر آتش‌بس صورت گرفت.

تسنیم

0% ...

آخرین اخبار

فرمانده قرارگاه خاتم‌الانبیا: دشمن چاره‌ای غیر از تسلیم ندارد


روابط عمومی سپاه: اجرای موج 54 عملیات وعده صادق 4 با موشک سجیل و خرمشهر


گفتگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه


اطلاعیه ۲۹ ارتش/ مراکز امنیتی و مقر پلیس رژیم صهیونی هدف حمله پهپادی قرار گرفت


بیانیه وزارت میراث فرهنگی: آسیب به ۵۶ موزه و بنا جنایتی علیه هویت تاریخی ملت ایران است


"نه" قاطع فرانسه به ترامپ: در تنگه هرمز همراهی نمی‌کنیم


نخست‌وزیر عراق: نتانیاهوی جنایتکار منطقه را به جنگ و آشوب کشانده است


عراقچی: آماده تشکیل کمیته تحقیق درباره حملات منطقه‌ای هستیم / هرگونه حمله به تأسیسات انرژی ما، تأسیسات آمریکایی را هدف قرار می‌دهد


۴۵ عملیات حزب الله علیه اسرائیل طی کمتر از یک روز


تحرکات تجزیه‌طلبانه در مرزهای غربی ناکام ماند