اسپر: از ایران می‌خواهیم همانند کشور عادی رفتار کند

جمعه 11 بهمن 1398
20:47
اسپر: از ایران می‌خواهیم همانند کشور عادی رفتار کند وزیر دفاع آمریکا در کنفرانس خبری مشترک با وزیر دفاع ایتالیا گفت که واشنگتن از ایران می‌خواهد همانند یک کشور عادی رفتار کند.

العالم- آمریکا

«مارک اسپر» وزیر دفاع آمریکا شامگاه جمعه در کنفرانس خبری مشترک با «لورنزو گویرینی» وزیر دفاع ایتالیا از ایران خواست تا همانند یک کشور عادی رفتار کند.

وی در این کنفرانس خبری گفت: « از طریق ائتلاف ضد داعش ما به همکاری با یکدیگر برای ثبات و حق حاکمیت در عراق و شکست پایدار داعش ادامه می‌دهیم.»

اسپر اضافه کرد: «ما شرکا و متحدانمان از جمله ایتالیا را تشویق می‌کنیم تا مشارکت خود در آمادگی ائتلاف را افزایش دهند و اختصاص 2 درصد از تولید ناخالص داخلی برای بودجه دفاعی برای یک ناتوی قدرتمند و آماده برای تهدیدات فردا بسیار مهم است.»

وزیر دفاع ایتالیا نیز در این کنفرانس خبری گفت که این کشور پس از مذاکره با آمریکا تصمیم گرفته است تا نیروهایش در عراق باقی بمانند.

وی به بحران لیبی نیز اشاره کرد و گفت: «وجود طرف‌های خارجی باعث تشنچ اوضاع در لیبی شوده و چاره‌ای جز راه‌حل سیاسی برای بحران لیبی وجود ندارد.»

در حال حاضر لیبی تحت اداره دو قدرت است. یکی پارلمان طُبرُق در شرق لیبی و دیگری دولت وفاق ملی در طرابلس (پایتخت) در غرب این کشور که به ترتیب، نیروهای شرق تحت حمایت عربستان، مصر، امارات، فرانسه و روسیه هستند و دولت در طرابلس تحت حمایت ترکیه، قطر و ایتالیاست.

سازمان ملل، دولت وفاق ملی به ریاست فائز السراج، مستقر در طرابلس را به رسمیت می‌شناسد اما شبه‌نظامیان شرق، تحت فشار عربستان و مصر سعی دارند، با زور نظامی، پایتخت را تصرف کنند. جنگ شرق و غرب لیبی از بهار گذشته آغاز شده و تاکنون ادامه یافته و صدها نفر از طرفین کشته شده‌اند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

عراقچی: همدلی ایران و عراق جلوه‌ای از پیوندهای عمیق دینی و انسانی میان دو ملت است


تحلیل تجاوزات اخیر آمریکا در تنگه هرمز و واکنش ایران در برنامه "العین الاسرائیلی"


غریب‌آبادی: مین‌زدایی تنگه هرمز فقط توسط ایران انجام می‌شود


بقائی: طی روزهای آتی هیچ نشست مذاکراتی در هیچ سطحی با طرف آمریکایی نداریم


جزئیات مراسم تشییع رهبر شهید در عتبات عراق؛ محور گفت‌وگوی عراقچی و استاندار کربلا


پنج نفر در تیراندازی شمال آلمان کشته شدند


گروهی از یهودیان بلژیک خواستار اعمال تحریم علیه رژیم صهیونیستی شدند


تحلیل روز| "وحدت میدان‌ها"؛ روایت شکل‌گیری یک دکترین منطقه‌ای برگرفته از اندیشه رهبر شهید


اولین نشست کمیته مشترک عمان و ایران درباره تنگه هرمز برگزار شد


مرور مهم‌ترین عناوین گوناگون جهان در برنامه "عالمکم" + فیلم