دمشق: اظهارات اردوغان درباره توافق «آدنا» دروغ و فریبکاری است

چهارشنبه 16 بهمن 1398
18:26
دمشق: اظهارات اردوغان درباره توافق «آدنا» دروغ و فریبکاری است وزارت خارجه سوریه به اظهارات رئیس‌جمهور ترکیه درباره ورود نیروهای ترک به شمال حلب طبق توافق «آدنا» واکنش نشان داد.

العالم - سوریه

یک منبع رسمی در وزارت خارجه سوریه گفت که کشورش اصرار «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه بر استمرار دروغگویی و گمراه‌سازی افکار عمومی درباره اقداماتش در سوریه به خصوص ادعای او درباره ورود نیروهای ترکیه به شمال حلب به موجب توافقنامه «آدنا» را محکوم می‌کند.

طبق گزارش خبرگزاری سوریه (سانا)، این منبع افزود که سوریه تأکید می‌کند که توافقنامه «آدنا» مربوط به مبارزه با تروریسم یک توافقنامه دوجانبه است و لذا اردوغان نمی‌تواند به موجب این توافقنامه به صورت یکجانبه عمل کند.

این منبع همچنین گفت که توافقنامه آدنا درباره تضمین امنیت مرزهای دو کشور با هدف مبارزه با تروریسم امضا شده است ولی آنچه ترکیه در سوریه انجام می‌دهد، حمایت از تروریست‌های دست‌نشانده‌ی خودش است و این حمایت‌ها به اشکال و انحاء گوناگون همچنان ادامه دارد.

منبع مذکور همچنین گفت که اظهارات رئیس‌جمهور ترکیه بار دیگر تأکیدی بر خط‌ مشی دروغ، گمراه‌سازی و فریبکاری نظام این کشور است که به هیچ یک از تعهدات و توافقنامه‌ها خواه توافق آستانه یا سوچی و توافقناه آدنا احترام نمی‌گذارد و این اقدام ترکیه نیز کم‌ترین اعتباری برای نظام ترکیه باقی نمی‌گذارد و در نهایت سیاست‌های تجاوزکارانه آن شکست خواهد خورد.

اردوغان مدعی شده بود که نیروهای ترکیه به موجب توافقنامه آدنا در سوریه حضور دارند و در آن کشور باقی خواهند ماند.

او گفت: «هر تحولی در سوریه به اندازه هر گونه تحولی در داخل ترکیه، بااهمیت است و ما هرگز در خصوص وضعیت ادلب و دیگر مناطق سوریه تماشاچی نخواهیم بود».

فارس

0% ...

آخرین اخبار

وال استریت ژورنال با استناد به ارزیابی‌های اطلاعاتی آمریکا: روسیه ممکن است برای آزمایش ناتو به یک کشور متحد ما حمله کند.


هادی العامری دبیرکل سازمان بدر عراق خواستار تعویق هرگونه پاسخ مقاومت اسلامی به تجاوز آمریکایی-سعودی شد و گفت: ما از طریق مجاری دیپلماتیک پیگیر حقوق شهدا و مجروحان خواهیم بود.


منابع یمنی از وقوع چندین انفجار شدید در پایگاه‌های نیروهای مزدور عربستان در حضرموت واقع در شرق یمن بر اثر حمله پهپادی خبر دادند.


ادعای ترامپ: جنگ بزودی پایان می‌یابد/تامین برخی مهمات «محدودتر» شده است


دستور ترامپ برای تحقیق درباره چگونگی افشای کمبود تسلیحات


مجروح شدن 51 فلسطینی در یورش نظامی اسرائیل به اردوگاه قلندیا


واردات نفت آمریکا از عربستان صفر شد


ترامپ با بن‌سلمان درباره ایران گفت‌وگو می‌کند


شنیده شدن دو صدای انفجار در پایتخت افغانستان


ثبت تردد ۵.۸ میلیون زائر حسینی از مرزهای اربعینی در سفرهای رفت و برگشت