مشکلات مالی، انتشار نسخه کاغذی روزنامه وزارت دفاع آمریکا را متوقف کرد

سه شنبه 22 بهمن 1398
16:41
مشکلات مالی، انتشار نسخه کاغذی روزنامه وزارت دفاع آمریکا را متوقف کرد وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) اعلام کرد، چاپ و انتشار نسخه کاغذی روزنامه خود «استارز اند استرایبس» را که تاریخ چاپ نخست آن به سال ۱۸۶۱ میلادی در دوران جنگ داخلی آمریکا باز می‌گردد، متوقف می‌کند.

العالم ـ آمریکا

بنابر گزارش خبرگزاری فرانسه، خانم «الینین مک کاسکر» مدیرامور مالی پنتاگون دیروز (دوشنبه) هنگام ارائه پیش‌نویس بودجه ۲۰۲۱ وزارت دفاع آمریکا گفت: پذیرفتیم در عصر مدرن، روزنامه‌های کاغذی دیگر راهی برای برقراری ارتباطات با مخاطبان نیستند.

خبرگزاری فرانسه دلیل این تصمیم پنتاگون را مشکلات اقتصادی اعلام کرده است.

روزنامه «وال استریت ژورنال» نیز در مورد این روزنامه نوشت که تخصص آن در امور نظامی بوده و مورد حمایت مالی پنتاگون است؛ با این حال به طور مستقل کار می‌کند.
این رسانه به نقل از یک سند بودجه‌ای صادر شده توسط پنتاگون افزود: وزارت دفاع آمریکا درصدد کاهش حمایت مالی روزنامه استارز اند استرایبس و همزمان استفاده از رسانه‌های قابل دسترس‌تر و گسترده‌تر به جای رسانه‌های چاپی است.

استارز اند استرایبس در حساب توئیتری خود به این تصمیم واکنش نشان داده و با تاکید بر استقلال کاری خود آورده است: ماموریت استارز اند استرایبس این نیست که پیام وزارت دفاع و فرماندهان نظامی را منتقل کنیم بلکه بطور مستقل منتشر می‌شود و در خدمت نیروهای مسلح آمریکاست.

به گزارش ایرنا، نسخه کاغذی این روزنامه در سراسر جهان به ویژه کشورهایی همچون ژاپن، کره‌جنوبی، آلمان و ایتالیا که آمریکا در آنها پایگاه‌های نظامی مهمی دارد، چاپ و منتشر می‌شود.ت
براساس این گزارش، روزانه ۱۲ هزار نسخه از این روزنامه در پایگاه‌های نظامی آمریکا که دسترسی به اینترنت در آنها دشوار بوده و یا به دلایل امنیتی ممنوع است، توزیع می‌شود.

0% ...

آخرین اخبار

نخست‌وزیر عراق عازم تهران شد


پاکستان و عمان بر لزوم خودداری از تشدید تنش در منطقه تاکید کردند


افشای سفر محرمانه رئیس جدید موساد به واشنگتن


یورش نظامیان صهیونیست به کرانه باختری و بازداشت چند فلسطینی


غربال دروغ حقیقت را پنهان نمی‌کند... و جلاد نمی‌تواند به قربانی تبدیل شود، ای آل‌سعود


سازمان بسیج مستضعفین: برای نبرد با دشمن اهریمنی تا آزادی قدس آماده‌ایم


یمن دو نفتکش سعودی را در دریای سرخ هدف قرار داد


۶۳ کشور مشمول تعرفه تجاری صفر از سوی چین شدند


مالزی در مقابل فشار آمریکا عقب‌نشینی نمی‌کند


سپاه خطاب به ملت اردن : حق قانونی و شرعی و منطقی ماست که پایگاه آمریکایی مبدا تجاوز به کشورمان را هدف قرار دهیم


پربیننده ترین خبرها

همزمان با سفر ژوزف عون به ایالات متحده، رژیم اشغالگر یک حمله را به یکی از شهرهای منطقه صور در جنوب لبنان انجام داد.


انفجار در مقر گروه‌های تجزیه‌طلب ضد ایرانی در سلیمانیه واقع در شمال عراق


قرارگاه خاتم الانبیاء (ص): اگر آمریکا به تاسیسات هسته‌ای ما حمله کند، همه منافع اين كشور و متحدانش، هدف هجوم قدرتمند نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران قرار خواهند گرفت.


موافقت نخست وزیر انگلیس با استفاده آمریکا از خاک این کشور برای حملات تجاوزکارانه به ایران


60 سازمان بین المللی: 18 میلیون نفر در یمن از ناامنی غذایی رنج می برند، از جمله 2.2 میلیون کودک زیر پنج سال.


وزیر خارجه چین در پاسخ به ترامپ درباره تنگه هرمز: تنگه هرمز قبل از جنگ باز بود.


هشدار قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) به آمریکا درباره حمله به مراکز هسته ای ایران


ده‌ها شخصیت ملی، سیاسی، فرهنگی اردن در بیانیه ای مشترک خواستار خروج نیروهای خارجی از اردن شدند.


درخواست شخصیت‌های ملی و سیاسی اردن برای لغو توافق‌ نظامی با آمریکا


قیمت نفت خام برنت به ۹۲.۵۰ دلار در هر بشکه رسید


پایگاه و مراکز مهم آمریکا در کویت هدف حملات پهپادی ارتش قرار گرفت