ارتش سوریه حمله شدید تروریست‌ها در غرب سراقب را دفع کرد

سه شنبه 22 بهمن 1398
18:16
 ارتش سوریه حمله شدید تروریست‌ها در غرب سراقب را دفع کرد یگان‌های ارتش سوریه امروز حمله گسترده تروریست‌های «جبهه النصره» و متحدان آن به شهرک «النیرب» واقع در غرب شهر سراقب در شرق ادلب را دفع کردند.

العالم- سوریه

یگان‌های ارتش سوریه در ادامه عملیات در شرق استان ادلب، حمله شدید تروریست‌های جبهه النصره و «أجناد القوقاز» در محور شهرک «النیرب» واقع در شمال غرب شهر سراقب را دفع کردند.

خبرگزاری روسی اسپوتنیک به نقل از یک منبع میدانی گزارش داد که یگان‌های ارتش سوریه تجهیزات نظامی زیادی را وارد محورهای درگیری با افراد مسلح تحت حمایت ترکیه کرده‌اند و درگیری سختی بین گروه‌های تروریستی و نیروهای ارتش سوریه به وقوع پیوست اما نیروهای ارتش موفق شدند تمامی نقاط در غرب شهرک مذکور را به کنترل خود درآورند.

این منبع افزود که هواپیماهای جنگی سوریه و روسیه در چند نوبت مواضع گروه‌های مسلح در این منطقه و اطراف شهر سرمین، قمیناس و تفتناز را بمباران و خطوط امدادی آن‌ها را قطع کردند که باعث پیشروی نیروهای زمینی و تسلط مجدد آن‌ها بر این نقاط شد.

ارتش سوریه امروز سه‌شنبه همچنین به عملیات خود در جنوب و غرب استان حلب واقع در شمال این کشور ادامه داد و موفق به پیشروی در این منطقه مهم شد.

مرکز موسوم به «دیدبان حقوق بشر سوریه» نزدیک به تروریست‌ها- اذعان کرد که ارتش سوریه موفق شده است به صورت کامل بر بزرگراه «حلب-دمشق» معروف به «ام-۵» مسلط شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

روزنامه انگلیسی از احتمال استعفای استارمر خبر داد


نخست وزیر و فرمانده ارتش پاکستان عازم سوئیس شدند + فیلم


سناتور آمریکایی: جنگ غیرقانونی در ایران یک اشتباه بزرگ بود


شهادت ۷ نفر در حملات رژیم صهیونیستی به مناطقی از لبنان


قالیباف در بدو ورود به سوئیس: کودکان مظلوم میناب و تمام شهدای ایران عزیز را هر لحظه ناظر اعمال و رفتار خود می‌دانم


هیأت جمهوری اسلامی ایران به زوریخ رسید؛ ونس در راه سوئیس + فیلم


حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیروهای مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است


لاپید: نتانیاهو با محاسبات نادرست، اعتماد آمریکا به اسرائیل را تضعیف کرد


اعتراف تحلیلگر اسرائیلی به شکست تل‌آویو در جداسازی ایران و لبنان


تشدید تنش‌ها در لبنان و مذاکرات ایران، آینده سیاسی نتانیاهو را تهدید می‌کند