دو سوم آمریکایی‌ها معتقدند که ترامپ دوباره در انتخابات برنده می‌شود

سه شنبه 22 بهمن 1398
22:58
دو سوم آمریکایی‌ها معتقدند که ترامپ دوباره در انتخابات برنده می‌شود نتایج یک نظرسنجی تازه نشان می‌دهد که دو سوم آمریکایی‌ها معتقدند که دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری دوباره برنده خواهد شد، هرچند که بیشتر آنها می‌گویند که شایسته یک دور دیگر ریاست جمهوری نیست.

العالم- آمریکا

به نقل از اسپوتنیک، نتایج نظرسنجی دانشگاه «مونموث» نشان میدهد که دو سوم آمریکایی‌ها معتقدند که دونالد ترامپ در انتخابات ریاست جمهوری آینده برنده خواهد شد هرچند که بیشتر آنها اعتقاد دارند که ترامپ شایستگی یک دوره دیگر ریاست جمهوری را ندارد.

براساس نتایج این نظرسنجی، 27 درصد رای دهندگان آمریکایی می‌گویند که ترامپ قطعا برنده انتخابات است و 39 درصد نیز می‌گویند که احتمالا برنده انتخابات است. تنها 22 درصد معتقدند که او احتمالا نتیجه را به دموکراتها واگذار خواهد کرد و تنها 6 درصد می‌گویند که قطعا بازنده است.

براساس این گزارش، در این نظرسنجی 59 درصد جمهوریخواهان می‌گویند که ترامپ قطعا دوباره انتخاب خواهد شد و 34 درصد نیز می‌گویند که احتمالا دوباره انتخاب می‌شود. از سوی دیگر، دموکراتها چندان به پیروزی نامزد حزب خود مطمئن نیستند؛ تنها 11 درصد می‌گویند که نامزد حزبشان حتما ترامپ را شکست خواهد داد و 44 درصد نیز می‌گویند که ترامپ احتمالا انتخابات را خواهد باخت.

نتایج دیگر این نظرسنجی نشان می‌دهد که از هر 10 نفر فقط 4 نفر می‌گویند که ترامپ باید دوباره انتخاب شود و بقیه معتقدند که فرد جدیدی باید به کاخ سفید برود.

انتخابات ریاست جمهوری 2020 آمریکا قرار است آبان ماه سال آینده برگزار شود.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

تاکید تهران و اسلام آباد بر تقویت مناسبات اقتصادی و حمایت از روندهای دیپلماتیک


ایران در آماده‌باش کامل؛ ترامپ در منگنه عقب‌نشینی و فشار داخلی + فیلم


گفت وگوی تلفنی وزرای امور خارجه ایران و فرانسه در باره خاتمه جنگ


ترامپ ادعاهای خود را درباره توافق احتمالی با ایران تکرار کرد/ به زودی برای پایان دادن به درگیری به توافق خواهیم رسید


عراقچی با وزیر امور خارجه نیوزلند گفت‌وگو کرد


رسانه‌های عبری: خلع سلاح حزب‌الله هدفی غیرواقع‌بینانه است


تلفات اسرائیل در لبنان/ تداوم بمباران شدید جنوب لبنان/ هشدار صهیونیست‌ها برای تخلیه شهر «صور»


شورای امنیت سازمان ملل حمله به نیروگاه هسته‌ای براکه امارات را محکوم کرد


پزشکیان: تعاملات متوازن توسعه‌گرا مبنای سیاست خارجی دولت است


رهبر جریان صدر جدایی گروه «سرایا السلام» از این جریان را اعلام کرد