ارتش سوریه به نزدیکی اتاق عملیات ترکیه در ادلب رسید

شنبه 26 بهمن 1398
16:58
ارتش سوریه به نزدیکی اتاق عملیات ترکیه در ادلب رسید
نیروهای ارتش سوریه با پاکسازی شهرک «معرة النعسان» بر پایگاه هوایی «تفتناز» که در کنترل ارتش ترکیه‌ است، تسلط آتش‌باری پیدا کردند.

العالم - سوریه

ارتش سوریه در یک تغییر ناگهانی در مسیر عملیات خود، نوک پیکان حملات خود را از منطقه «کفر حلب» در جنوب شرق ادلب به سمت منطقه «تفتناز» در شمال شرق این استان تغییر داد.

به نوشته خبرگزاری اسپوتنیک، پایگاه هوایی «تفتناز» (عفیص) که در شمال شهر ادلب قرار گرفته، اتاق عملیات مشترک ترکیه با تروریست‌هاست و یک مرکز استراتژیک محسوب می‌شود و آنکارا مدتی پیش، بیش از ۹۰۰ خودرو و آلات جنگی را در این پایگاه و منطقه «سرمین» مستقر کرد.

در این مسیر نیروهای سوریه توانستند شهرک «معارة النعسان» را همراه با حملات گسترده موشکی و توپخانه‌ای پاکسازی کرده و تروریست‌های «جبهة النصره» را از این شهرک بیرون برانند.

یک منبع نظامی در لشکر ۲۵ ویژه ارتش سوریه در این باره گفت که شهرک «معاره النعسان» در شمال پایگاه هوایی «تفتناز» قرار گرفته و نیروهای ارتش سعی دارند به سمت شهرک و پایگاه هوایی «تفتناز» پیشروی کنند.

این پایگاه هوایی در حال حاضر بعنوان اتاق عملیات مشترک ترکیه با گروهک‌های تروریستی «انصارالتوحید»، «اجنادالقوقاز» و «جبهة النصره» در کنار «جبهه الوطنیه للتحریر» عمل می‌کند.

هفته گذشته در پی پیشروی سریع نیروهای ارتش و مقاومت، ترکیه جلسه مهمی را با سران گروههای تروریستی در این پایگاه برگزار کرد.

فارس

0% ...

آخرین اخبار

اتحاد خیابان و انسجام مسئولان پشتوانه جبهه مقاومت است


پاپ دوباره حملات آمریکا و رژیم صهیونیستی به ایران را محکوم کرد


عراقچی : ایرانیان بیش از هر زمان دیگری یکپارچه و متحدند


بقائی: ترور خبرنگار لبنانی، خاموش کردن صدای حقیقت است


سیلی مشترک سران قوا به ترامپ


رئیس جمهور لبنان هرگونه تماس با نتانیاهو را کاملا منتفی می‌داند


نیویورک‌تایمز: ترامپ تحت فشار ضرب‌الاجل ۶۰ روزه برای پایان دادن به جنگ علیه ایران است


ترامپ به شدت ظرفیت ایرانی‌ها را برای تحمل سختی دست‌کم گرفت


۴۵ نظامی صهیونیست در جنوب لبنان زخمی شدند


پیمان جبلی: ترور خبرنگاران نشانه مرگ تدریجی رژیم است