حماس: پاسخ رسمی فلسطین به رونمایی از معامله قرن کافی نیست

سه شنبه 29 بهمن 1398
19:52
حماس: پاسخ رسمی فلسطین به رونمایی از معامله قرن کافی نیست عضو دفتر سیاسی حماس اعلام کرد، میزان پاسخ رسمی فلسطین به طرح موسوم به «معامله قرن» کافی نیست تا حدی که برخی طرف‌های بین‌المللی را شوکه کرده است.

العالم- فلسطین اشغالی

امروز (سه شنبه) شهر غزه شاهد نشست برخی سران حماس با نویسندگان در خصوص چگونگی مقابله با طرح آمریکایی برای حل نزاع فلسطینی-اسرائیلی موسوم به «معامله قرن» بود.

بر اساس گزارش خبرگزاری «شهاب»، «خلیل الحیه» عضو دفتر سیاسی حماس در این نشست خواستار افزایش مخالفت رسمی و مردمی با معامله قرن شد و گفت، سطح فعلی پاسخ رسمی فلسطین به رونمایی از این طرح کافی نیست و برخی طرف‌های بین‌المللی را شوکه کرده است.

وی افزود، پاسخ رسمی به این طرح تا کنون از سطح رسانه‌ها بالاتر نرفته است و پاسخگوی دعوت حماس به حصول یک توافق ملی برای تحقق راهبرد واضح در مقابله با معامله قرن نیست.

الحیه در ادامه از تمام نویسندگان و صاحبان قلم درخواست کرد که به جنگ هرگونه تعلل در مقابله با معامله قرن بروند و نسبت به هر عقب‌گردی در مواضع رسمی نسبت به این طرح هشدار داد.

وی سپس از تشکیل کمیته راهپیمایی بازگشت و مقابله با معامله قرن استقبال و بر آمادگی حماس برای حمایت از آن تأکید کرد.

الحیه از روند شدید عادی سازی روابط برخی کشورهای عربی هم انتقال کرد و گفت: متاسفانه برخی گویا رژیم صهیونیستی را مسیح منجی دیده‌اند و به سرعت در حال باز کردن کانال‌های ارتباطی و عادی سازی روابط با اشغالگر با ابزارهای مختلف هستند.

فارس

کلید واژه ها
0% ...

آخرین اخبار

پزشکیان عازم اسلام‌آباد شد


اولویت دولت، حقوق ملت ایران و تقویت صلح منطقه‌ای


پزشکیان: اثربخشی مذاکرات به تعهد کامل نسبت به تعهدات مورد توافق و اجرای دقیق آنها بستگی دارد


گزارش خبرنگار العالم درباره برنامه سفر رئیس جمهور به اسلام آباد


سفر پزشکیان فرصت مهم تعمیق همکاری‌های تهران و اسلام‌آباد


عبور از تحریم با پهلوگیری دومین کشتی کانتینربر ایرانی در بندر شهید رجایی


رایزنی ایران و تاجیکستان برای توسعه همکاری‌های نفتی


محدودیت‌های پروازی در تهران، قم و مشهد همزمان با مراسم تشییع پیکر رهبر شهید


بدون دیپلماسی، زحمات عرصه میدان به ثمر نخواهد نشست


بررسی ۲۰ سال فعالیت بریکس با حضور کارشناسان بین‌المللی